Переможець “МастерШеф. Битва сезонів” Саша Цвігун відростив вуса та чубчик: виглядає, як справжній шеф

Олександр Цвігун став відомим молодим кухарем завдяки участі та перемозі у головному кулінарному проєкті країни "МастерШеф". І тепер його життя та розвиток цікавить величезну кількість аудиторії.

Саша став учасником двох сезонів “МастерШеф” та обидва рази хлопець дійшов до суперфіналу. Та якщо у сезоні Професіоналів йому вдалося лише проявити себе як творчого кухаря з нестандартними ідеями, то у Битві сезонів Цвігун став переможцем та виграв мільйон гривень на свої творчі досягнення.

Олександр Цвігун

Раніше Олександр працював у Польщі і свій шлях він пройшов з самого низу, спочатку сидів на заготовках та дивився, як працюють професійні кухарі. Хлопець багато навчався, читав різну літературу, навчався в університеті та постійно відмічав для себе нові техніки, вигадував страви, а потім практикував їх приготування.

Так, багато роботи принесли Саші змогу бути су-шефом, а згодом і справжнім шефом на різних кухнях. І Саша виправдовує всі сподівання. Та потім до його життя прийшов “МастерШеф”, який дав йому змогу проявити свої навички й таланти на всі 100%. А також хлопець навчився працювати у складних умовах та думати наперед.

Цей досвід став для Сашка неймовірно корисним, адже після нього, він разом зі своїм знайомим створив ресторан, де був головним шеф-кухарем та сам набирав команду. Олександру пощастило бути шефом у дуже юному віці, але цього йому стало недостатньо, і він повернувся на проєкт, де здобув перемогу завдяки своїм новим знанням та навичкам.

Новий образ Цвігуна

Нині відомо, що Цвігун залишив свій проєкт та чим він займається зараз невідомо. Проте стиль Сашка змінився повністю, він вирішив відростити вуса та чубчик, що додає хлопцю вік. Тому, зараз він має вигляд справжнього шеф-кухаря, дорослого та досвіченого.

Схожі статті

Вагітна Джамала захопила фото з підрослим сином, і привітала його зі святом: буде розбивати дівочі серця

Знаменита українська співачка Джамала вразила мережу незвичайними привітаннями до старшого сина, а також показала, як він виріс за цей довгий час.

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.

“Не скажу тобі прощавай”: Віталій Козловський показався з екс-коханою після весілля і новини про поповнення

Відомий український виконавець Віталій Козловський знову з'явився у компанії своєї колишньої нареченої, з якою він пережив гучний скандал через розірвання заручин.

Зірки “Теорії великого вибуху” тоді й зараз: як змінилися актори Шелдона, Леонарда і Пенні за 17 років

Свого часу увесь акторський склад популярного комедійного серіалу про наукових співробітників став відомим в усьому світі, хоча і не одразу.