|
23.03.2023 10:44

Опинився поза сімейною ідилією: як виглядає син Винника і Таюне, якого не беруть на концерти і червоні доріжки

Знаменитий український виконавець Олег Винник та його бек-вокалістка Таюне багато років приховують правду про своє особисте життя. Однак є інформація, що в них давно народився спільний син.

Поява Олега Винника на українській сцені була яскравою та блискучою. У короткий проміжок часу виконавцю вдалося заволодіти серцями шанувальниць і поселитися в них назавжди. Подейкують, що саме через це повелитель вовчиць відмовляється розповідати про своє особисте життя. Мовляв, якщо фанатки дізнаються про дружину артиста, то не захочуть конкурувати за його серце. А це призведе до падіння його популярності.

Папараці сфотографували таємного сина Олега Винника і Таюне

Однак, рано чи пізно все таємне стає явним. Декілька років тому українські журналісти відвідали рідне село Олега, поспілкувалися з його колишніми односельчанами і з’ясували, що виявляється співак в юності побрався зі своєю бек-вокалісткою, а потім разом з нею емігрував до Німеччини. А там в нього, мовляв, народилася дитина. Хлопчика назвали Юліаном.

Папараці сфотографували таємного сина Олега Винника і Таюне

В Україну він повернувся без дитини. Подейкують, що юнак залишився в Європі, живе там і навчається. Дана теорія не звучить безглуздо, адже у Винника є у Берліні власна квартира, а також студія звукозапису. Тобто, зірка знаходиться там на регулярній основі.

На даний момент спадкоємцю виконавця має бути приблизно 17-18 років. Де він навчається, чи працює і як живе невідомо, адже юнак живе настільки не публічним життям, наскільки це взагалі можливо.

Втім, українським папараці декілька років тому вдалося спіймати Олега Винника під час відпочинку з сином. І вийшло це цілком випадково. Журналісти також знаходилися на відпочинку, і під час прогулянкою курортом побачили, що Олег проводить час разом зі своїм спадкоємцем та концертним директором. Сфотографувати Юліана зблизька не вдалося, адже хлопець міг будь-який момент зрозуміти, що його знімають, але спільні кадри все ж таки вдалося зробити.

Папараці сфотографували таємного сина Олега Винника і Таюне

Нагадуємо, що Олег Винник і Таюне не підтвердили своїх стосунків навіть після того, як фанати дізналися правду. Втім, ходить версія про те, що насправді виконавці давно розлучилися, але про це не було відомо односельчанам.