“Дякую, що підходите”: Переможець “МастерШеф-7” Пава влаштував фотосесію у супермаркеті Сільпо

На кулінарне шоу "МастерШеф" протягом роки всього існування демонструє дуже цікавих героїв, які стають зірками українського шоу-бізнесу. І звісно, їхнє життя цікавить українців.

Так, наприклад найкумедніший учасник та переможець сьомого сезону “МастерШеф” Вадим Бжезинський, який став більш відомий як Пава, став дуже популярним та його особистість почала цікавити українців. Оскільки на шоу Вадим проявив себе як гарна людина, справжній професіонал та гуморист.

Пава

Паву поважали та прислухалися до його думки, питали порад і багато хто хотів бути схожим на нього. На проєкті він вражав суддів своїми креативними рецептами та гарними презентаціями. Він легко долав всі конкурси, хоча й потрапляв до чорних фартухів. Але у своєму сезоні він здобув перемогу. А от у Битві сезонів Бжезинський дійшов до фіналу.

Після проєкту Пава став дуже популярним і почав вести власний блог у соціальній мережі instagram. Тому за ним стежить велика кількість людей. Вадим кожного дня знімає сторіси та ділиться подіями зі свого життя. Так, нещодавно Вадим відкрив у Києві ресторан та повністю перебрався до столиці разом з дружиною.

Оскільки Пава завоював народну любов від прихильників шоу “МастерШеф”, то його почали впізнавати на вулицях. Але знаменитістю чоловік себе не вважає. Тому, коли його просять зробити з ним фотокартку, його це дуже тішить та дивує. Але кухар завжди радий поспілкуватися зі своїми прихильниками та зробити їх трошки щасливішими.

Сторіс Пави

Так, днями чоловік виклав історію, де з ним фотографуються співробітники Сільпо. Це дуже мило, коли люди попри те, що знаходяться на роботі, просто підходять до свого кумира і роблять з ним заповітне фото. Адже колись він і сам був простим хлопцем.

Схожі статті

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.