Від природної краси ні сліду: натуральний вигляд Насті Каменських у купальнику порівняли з Кім Кардаш’ян

Не дивлячись на великі коливання у вазі Настя Каменських завжди вважалася однією з найвродливіших та найбажаніших жінок України.

Знаменита американська it-girl Кім Кардашʼян розпочала свій шлях з посади помічниці Періс Хілтон. Саме цей досвід допоміг її свого часу прославитися, не маючи при цьому певного роду діяльності. За декілька років красуня з вірменським корінням встигла стати світською левицею, і не завжди обирала для цього морально етичні методи.

Настя Каменських та Кім Кардашʼян показали, як виглядають в купальниках

Слава Кім допомогла набрати популярність і її чотирьом сестрам — Кортні, Кендал, Кайлі та Хлої. Майже всі дівчата мають доволі пишний тип фігури. І саме цю моду у сімействі ввела Кім, візитівкою якої були тривалий час її стегна.

Настя Каменських та Кім Кардашʼян показали, як виглядають в купальниках

Такого ефекту вона досягла неприродним шляхом. Кардашʼян ніколи не приховувала, що неодноразово робила пластичні операції. Зокрема вона вставляла імплантати, а також робила ліпофілінг. За естетичної точки зору це далеко не кожного разу давало позитивні результати, тож з часом красуня прийняла рішення трохи зменшити об’єми.

Найбільш фігуристою зіркою в Україні вважається Настя Каменських. Вона також може похизуватися формами, а тому свого часу навіть написала пісню про форми, як у Кім.

Настя Каменських також не відмовляє собі у кадрах в купальниках. І робить вона це при будь-яких параметрах: і коли вдається схуднути, і коли набирає вагу.

Настя Каменських та Кім Кардашʼян показали, як виглядають в купальниках

На відміну від американської колеги Настя має потужні природні дані, але з віком до артистки почало з’являтися все більше і більше запитань, і стосовно натуральності її форм включно.

Нагадуємо, що Настя Каменських раніше не могла позбавитися зайвої ваги і досить довго боролася за струнку фігуру. Згодом їй вдалося досягти бажаного, і глядачі полюбили її з новою силою, адже Настя продемонструвала не тільки талант та професійність, але й волю досягати своєї мети. Зараз співачка знову вимушена проходити через минулий досвід та намагаються схуднути. На даний момент результатами Каменських не ділиться.

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.