|
02.04.2023 12:51

Які імена носять справжні друзі президента України Володимира Зеленського: це не лише “Кварталівці”

Насправді коло слова дружба віками ходить неймовірна кількість міфів, наприклад, чоловіки не вірять у жіночу дружбу, яка є неймовірно сильною та чесною, звісно, є випадки коли там дружбою й не пахне, але нерідко можна зустріти таких жінок, які горою одна за одну все життя. А от жінки не вірять у чоловічу дружбу, а вона також існує і буває дуже міцною та чесною.

І якщо бути зовсім відвертими, то дружба – це дар, адже не всі розуміють її цінність, не всі вміють бути гарним другом, не всі розуміють сенс цього слова. Саме тому, не всім вдається знайти по життю своїх людей. Не дарма кажуть, що друзі – це наша друга родина, яку ми обираємо самі, і це правда.

Так, наприклад у Володимира Зеленського є неймовірні друзі, які з ним крокують протягом всього життя, адже вони мають спільну справу, однакові погляди на життя, їх пов’язує величезна кількість подій, спогадів та пройдених разом проблем. Але є й ті друзі, які підставили своє плече зовсім нещодавно.

Євген Кошовий

Кошовий з Зеленським

Євген є колегою та найкращим другом Володимира Зеленського у реальному житті. Саме Жені Володимир може довірити всі свої переживання та секрети. З ним вони спілкуються дуже відверто, оскільки між ними існує космічний якийсь зв’язок, який тримає на плаву їхню дружбу та потребу одне в одному багато років.

Олена Кравець

Кравець разом з Зеленським

Квартальна дружина Володимира Зеленського Олена Кравець також є вірною подругою Володимира протягом багатьох років. Вони товаришують ще зі студентства, тому мають одне до одного шалену повагу та дружні почуття.

Анджей Дуда

Так, президент Польщі Анджей Дуда за рік війни проявив себе не тільки як просто дипломат та людина з чистим серцем, а ще і як гарний та надійний друг. За ці всі дні та пережите горе, Анджей та Володимир провели багато відвертих розмов і змогли зблизитися настільки сильно, що тепер є справжніми друзями.