|
06.04.2023 18:49

Влад Яма видав непередбачуваний звук в ефірі поруч з Олексієм Дурнєвим: хрюкнув, коли сміявся (ВІДЕО)

Влад завжди мріяв бути найкращим у своїй сфері діяльності, адже конкуренції багато, а от можливостей пробитися та вміти опинитися в тому місці, в той самий потрібний час – це велика вдача, яку спіймав Яма. В його житті завжди було багато роботи, до якої він ставився дуже серйозно з самого юного віку. Тому, не дивно, що нині він має такий шалений успіх та визнання.

Влад Яма

До того, як стати кращим з кращих, Влад пройшов, точніше, прийшов, але не пройшов, купу кастингів, почув на свою адресу купу відмов та претензій, але не дозволив собі здатися та залишити мрію у думках. Він діяв, проявляв себе і це призвело його до популярності та визнання.

Саме тому Яму ми раніше часто бачили на різноманітних українських шоу та проєктах. Він був суддею, тренером, учасником, гостем, експертом. Тобто, Влад дуже гарно влився в український шоу-бізнес.

Зараз хореограф з родиною вже рік перебуває в США, тому про нові проєкти в Україні він може лише мріяти. Ну а поки що Влад активно поринає у спогади, і ділиться ними у сторіс instagram. Майже щодня в його історіях є купа спогадів. І це нормально, бо кожна людина зараз сумує за своїм минулим та спокійним життям, особливо, якщо ви за кордоном.

Так, днями Влад скинув дуже цікавий фрагмент з далекого 2018 року, коли він прийшов до Олексія Дурнєва на шоу “Погані жарти” і в певний момент Ямі стало настільки смішно, що він не втримався та хрюкнув просто під час зйомки. Звісно, це дуже смішно та непередбачувано.

Спогади Влада

Але здається така штука точно відбувалась з кожним, адже це природно, і так реагує наш організм на ті чи інші речі.