|
11.04.2023 22:42

Полюбила його як свого сина, а він перетворився на противника: як виглядає зять-росіянин Ольги Сумської

Після початку повномасштабної війни в Україні Ольга Сумська потрапила у вельми неприємну ситуацію, адже її старша дочка Антоніна на той момент вже 7 років проживала в російській федерації. Ба більше, красуня встигла вийти заміж та побудувати там сім’ю.

 Як виглядає зять Ольги Сумської

 Як виглядає зять Ольги Сумської

Тривалий час шанувальники очікували, що Антоніна скаже бодай слово у підтримку своєї батьківщини. Натомість її матері довелося публічно виправдовуватися. Зокрема, Ольга В’ячеславівна заявила, що Тоня перш за все піклується про своїх дітей і знаходиться у ситуації, в якій не може собі дозволити говорити вголос про свої реальні думки і реальну позицію.

Коли ж Паперній запропонували покинути російську федерацію та заговорити, зірковому сімейству не знайшлося що відповісти. При цьому Тоня заблокувала доступ українцям до своєї особистої сторінки в соціальній мережі Instagram.

Як виглядає зять Ольги Сумської

Раніше Сумська неодноразово розповідала, що і їй, і її дочці приходять неприємні повідомлення від співвітчизників.

Тим не менш, Тоня не тільки на говорить про війну, але і всіляко демонструє, що її це не стосується. Паперна активно виходить на червоні доріжки разом зі своїм чоловіком Володимиром Ягличем, і навіть знімається в російському кіно.

Як виглядає зять Ольги Сумської

Не так давно Ольга Сумська заявила, що є велика імовірність, що Володимир буде мобілізований. Навіть цей факт не змусив сім’ю переїхати за кордон.

Варто відмітити, що раніше у Ольги В’ячеславівни складалися неймовірно теплі стосунки з її зятем. Вона публічно демонструвала до нього хороше ставлення і ніколи не говорила про чоловіка погано, навіть не натякала. А вже 2022-го Сумська стримувалася взагалі коментувати будь-що, що стосується її зятя. Яку позицію займає він, що думає, як планує жити далі – усе це залишилося у таємниці.

Нагадуємо, що не так давно акторка заявила, що більше не буде виправдовувати свою дочку, адже це не буде чесним по відношенню до українців, які понесли втрати.