Знаменитий, надзвичайно вродливий та зовсім немолодий: що відомо про таємного чоловіка Софії Ротару

Легендарна українська співачка Софія Ротару ніколи не розповідала зайвого пресі про своє особисте життя. За офіційною версією, у артистки був всього один чоловік.

Історію кохання Софії Ротару та Анатолія Євдокименко можна назвати легендарною. Співачка не втомлювалася її розповідати пресі та захоплювати шанувальників, які мріяли про таку саму любов. Однак, у біографії виконавиці є багато сторінок, які вона не розкрила для своїх фанатів, про що Софія Михайлівна навіть якось зізналася. Співачка поділилася думкою, що має велику кількість секретів, але буде готова поділитися з ними лише тоді, коли завершить сценічну кар’єру.

Що відомо про таємного чоловіка Софії Ротару

Володимир Івасюк та Софія Ротару. Чорно-біле фото оброблене у кольорі

Наприклад, журналісти схиляються до думки, що Софія Михайлівна була заміжня не раз. Подейкують, що перед весіллям з Анатолієм Євдокименко Ротару встигла побувати у стосунках з іншим чоловіком. Ба більше, ходили плітки, що у пари навіть народилася дитина, яку Софія не поспішала показувати пресі.

Мова йде про Володимира Івасюка. У молоді роки музиканти активно співпрацювали і композитор буквально подарував безсмертні хіти для репертуару артистки. У зірок велика кількість спільних фотографій. Безумовно вони багато часу проводили разом і були близькими.

Що відомо про таємного чоловіка Володимира Івасюка

Ба більше, Софія Ротару з великою ніжністю згадує про чоловіка і так само як не забуває нагадати про річницю смерті свого благовірного, так і про річницю загибелі Володимира Івасюка. В якийсь момент артисти припинили близьке спілкування. Коли Івасюк помер, Софія Михайлівна була не поруч. Подейкували, що на виконавицю дуже чекали на похоронах, і вона дійсно хотіла там з’явитися. Тим не менш, фізично Софія Михайлівна не могла встигнути на церемонії прощання, адже знаходилася дуже далеко на гастролях.

Зараз Володимир Івасюк — легендарна та визначна постать в українській культурі. І за офіційною версією, Софії Михайлівні просто пощастило колись співпрацювати з майстром. Втім, існує її інша версія, за якою колись молода Ротару підкорила серце Івасюка, стала його дружиною, а потім пішла з його життя, побравшись з іншим.

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.