|
22.04.2023 12:06

“Ось вона радість”: молодий чоловік Алли Пугачової Максим Галкін показав, як виросли його двійнята

Автор: Юлія Ящук

Герої нашої статті доводять, що бути людяними, зберігати честь та свою гідність важливіше, аніж працювати на країну, яка розпочала війну та демонструє всю лють та ненависть.

З початком повномасштабного вторгнення, російська знаменита пара здивувала українців, адже стала на сторону нашої Батьківщини. Максим допомагає не тільки словом, а й вчинками. Передає кошти на допомогу біженцям, які постраждали.

Максим Галкін з дружиною Аллою Пугачовою

Відомо, що зіркове подружжя покинуло росію та прийняло одностайне рішення переїхати до Ізраїлю. Власного житла там не мають, але оселитися вирішили у віллі брата Максима Галкіна. Більше деталей про їхні житлові умови наразі невідомо. Двійнята – Ліза та Гаррі навчаються в елітній гімназії при російському посольстві в Ізраїлі. За освіту батьки платять близько мільйона гривень на кожного.

Російська співачка та шоумен офіційно оформили свої стосунки у 2011 році, а через два роки сурогатна мати народила подружній парі їхніх спільних спадкоємців. На власних концертах пародист висміює керівництво та президента рф.

Максим Галкін показав, як проводить час з двійнятами

Нещодавно зірка гумору та пародій вирішив продемонструвати підписникам, як змінилися його діти від Алли Пугачової. Дітлахи помітно виросли, стали розумнішими та допитливішими. В рисах дівчинки видніється образ матері Алли, а хлопчик Гаррі, схоже наслідує батька, з прекрасним почуттям гумору.

На відео тато з сином влаштували велосипедну прогулянку, а з дівчинкою Максим пройшовся по берегу моря, обговорюючи, яка там температура.