|
27.04.2023 15:41

Колишня дружина Дзідзьо Славія показала, які розкішні букети отримує після розлучення: співак відреагував

Колишня дружина знаменитого українського виконавця Дзідзьо Ярослава Притула показала, що її не обходять увагою та любов'ю, а також отримала реакцію від колишнього чоловіка.

Чутки про розлучення Дзідзьо та Ярослави Хоми прогриміли гучно та дуже швидко. На початку 2021року артистка раптово почала давати інтерв’ю, в яких розповідала про все, що відбувалося у її сім’ї, коли Михайло знаходився поза кадром.

Дівчина мріяла про музичну кар’єру та міцну сім’ю, але врешті-решт усе закінчилося тим, що музикант публічно заявив про рішення розлучитися. Через декілька місяців пара реалізувала даний намір через суд. Ярослава не претендувала на майно свого чоловіка, який він придбав у шлюбі, а у якості відступних отримала розкішну квартиру на березі озера.

Славія показала, які розкішні букети отримує після розлучення

Славія показала, які розкішні букети отримує після розлучення

Не пройшло і півроку, як стало відомо, що у Ярослави є бойфренд, та й Дзідзьо вже був не вільним. Тоді ж почала виходити інформація про те, що останні роки у їхньому союзі все було доволі непросто, і з великої імовірністю мав місце любовний трикутник або навіть чотирикутник.

Після розлучення у пари все налагодилося. Ярослава та Михайло підтримують зв’язок, час від часу спілкуються і навіть демонструють свою дружбу публічно. Наприклад, нещодавно Славія оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram новий кадр, на якому постала з розкішним букетом квітів.

Дзідзьо одразу ж відреагував на фото, поставивши вподобайку. І як не дивно, але екс-подружжя демонструє доброзичливість та повагу одне одного.

Нагадуємо, що під час скандалу з розлученням пари постраждала і Ольга Цибульська, на яку шанувальники намагалися повісити провину за розлад у сім’ї виконавців. Тоді співачка публічно заявила, що не має до цього жодного відношення. Окрім цього, артистка запропонувала дружині свого кума написати для неї пісню, щоб вона могла втілити свою мрію і стати співачкою. Тоді дана пропозиція прозвучала доволі неоднозначно, і більшість глядачів сприйняла її как тонкий спосіб образити здібності Славії.

Втім, Ярослава не відреагувала на дані закиди, але в інтерв’ю припинила обговорювати колегу.