Аудієнція із королівською родиною: Юлія Саніна зустрілась в Ліверпулі із Чарльзом ІІІ — про що вони говорили?

Існує думка про те, мистецтво відкриває безліч можливостей. На ділі, цей дійсно так. Чимало музикантів, акторів та інших діячів були удостоїні відвідувати особливі заходи та спілкуватися з визначними людьми.

“Євробачення” – це надзвичайно елітний пісенний конкурс. Лише найкращі із найкращих мають змогу представити свою країну та позмагатися за першість. Майже щороку Україна демонструвала чудові результати і неодноразово здобувала перемогу. Минулого року саме наша країна перемогла на “Євробаченні”. За правилами, цьогорічний конкурс мав проходити в Україні. Втім, через війну це просто небезпечно робити. Саме тому “Євробачення 2023” відбудеться в Ліверпулі, куди з’їдуться люди з усього світу.

Чимало українських виконавців запросили виступити на конкурсі. Серед них є фронтвумен музичного гурту “Hardkiss” Юлія Саніна. Наразі дівчина вже в Ліверпулі і даремно час не витрачає.

Аудієнція із Королем

За лічені тижні розпочнеться конкурс “Євробаччення”. Він складатиметься із трьох прямих ефірів: перший півфінал 9 травня, другий півфінал 11 травня та гранд-фінал 13 травня. Вчора ввечері відбулось офіційне відкриття сцени на M&S Bank Arena. Серед багатьох гостей та глядачів була присутня співачка Юлія Саніна.

На своїй сторінці в Instagram вона просто шокувала своїх підписників спільним фото із королем Чарльзом ІІІ та королевою Консорт Камілою. Зустрілись вони на відкритті сцени. В описі під публікацією Юлія Саніна розповіла, що їй вдалося ґрунтовно поспілкуватись із королем Британії. Основною темою розмови стала Україна. Від усіх українців вона подякувала Чарльзу ІІІ за підтримку та допомогу у війні. Крім того, співачка розповіла про всіх талановитих людей, які допомагають у підготовці виступів та виступатимуть на сцені “Євробачення”.

В коментарях під дописом підписники були в захваті від такої зустрічі. Чимало українських зірок привітали Юлію Саніну із таким досягненням. Серед них була Джамала, Володимир Остапчук, Андрій Бідняков та багато інших.

Схожі статті

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.

59-річний Олег Скрипка вперше за довгий час показав підрослих синів: як виглядають та чим займаються?

Соліст гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка опублікував фото зі своїми дітьми, зокрема з двома синами: як виглядають та чим займаються його діти у житті?

Виглядає молодшою за доньку! У Мережі з’явилося фото нової тещі Мурата Налчаджиоглу: це просто фурор

Нещодавно Мурат Налчаджиоглу зробив пропозицію своїй новій обраниці Анастасії Фоксі. Які стосунки в бізнесмена склались із сім'єю коханої та як виглядає його новоспечена теща.