|
28.04.2023 11:38

“Жив рудий кіт”: зірка 1+1 Руслан Сенічкін показав архівну світлину з 90-х та свого маленького підопічного

Автор: Юлія Ящук

Не тільки людство заслуговує на любов, сім’ю та теплоту від своїх коханих. Чотирилапі друзі теж прагнуть відчувати свою важливість та необхідність протилежній статті.

Телеведучий Руслан Сенічкін намагався облаштувати власне життя й дати все необхідне своєму улюбленцю. Підписники змогли ще й роздивитися, як зірка виглядав у 90-ті роки.

Руслан Сенічкін показав архівну світлину з 90-х та свого маленького підопічного

Руслан Сенічкін показав архівну світлину з 90-х та свого маленького підопічного

Ексклюзивно у своєму Instagram-блозі зірковий ведучий країни зміг продемонструвати, як змінився з тих самих 90-років. На світлині чоловік на фоні килима, міцно обійняв свого рудого товариша. Розповів цю історію, як познайомився з чотирилапим другом.

“В середині 90-х в мене, в Дніпрі жив рудий кіт. Знайшов малим (3 місяці) і назвав Степаном. Про цю історію донині нікому не розказував. Ну от вирішив”, – зазначив Руслан.

Підписники в коментарях обговорюють, як Сенічкін на деяку мить зміг повернути у ті часи такими інтер’єрами на стінах з килимами, таким одягом та загальною атмосферою всієї світлини.

Також розповів, що в ефірі “Сніданку з 1+1” вирішили одружити дорослого, але вже харківського кота Степана на молодій кішці Стефанії. Тепер ці закохані стали відомими на весь світ.

“2 роки тому, як харківський кіт Степан прославився на весь світ, а Сніданок потім це розказав – ми вирішили ввімкнутись з ним напряму. Продюсер Юлія Жмакіна запропонувала неофіційно озвучити, тобто стати голосом Степана з харківської Салтівки у Сніданку”, – додав Сенічкін.