Зірка “Сніданку з 1+1” Руслан Сенічкін публічно розпустив руки на колегу: у відповідь “прилетіло” в ніс

Знаменитий український телеведучий Руслан Сенічкін засвітився під час жартівливої сутички разом зі своєю колегою. Що сталося, дізнайтеся в нашій статті.

Аудиторія полюбила колектив “Сніданку з 1+1” за їхню неймовірну щирість, розслабленість у кадрі та готовність розділити зі своїми глядачами і біди, і радощі. Руслан Сенічкін є невід’ємною частиною даного проєкту.

Руслан Сенічкін
Руслан Сенічкін потрапив в об’єктив під час сутички з колегою

Телеведучому вдалося не тільки завоювати любов фанатів, але й знайти друзів на знімальному майданчику. Наприклад, з Людмилою Барбір в нього неймовірно теплі дружні стосунки, яким можна лише позаздрити.

Руслан Сенічкін потрапив в кадр під час сутички з колегою

Втім, у колективі у зірки є товариші, які і не потрапляють у кадр. Нещодавно колега Руслана Сенічкіна Неля Шовкопляс оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіже відео з закулісся, на якому показала, як телеведучий у жартівливий формі дратував жінку, що сиділа поруч з ним.

Руслан Сенічкін потрапив в об’єктив під час сутички з колегою

Так як Неля не показала обличчя об’єкту дрібних знущань Руслана, її особистість залишається загадкою.

Втім, героїня нашої статті недовго терпіла надмірну увагу Руслана і у відповідь внутрішньою частиною долоні дала телеведучому в ніс. І іарто відмітити, це спрацювало.

У дописі до публікації Неля Шовкопляс поділилася своєю думкою щодо доволі сильної тактильності між її колегами.

І це абсолютна правда! Наприклад, не так давно Єгор Гордєєв у прямому ефірі проходив повз своєї партнерки Нелі та, не стримавшись, поцілував її у маківку на очах у глядачів. Звісно, цей момент неймовірно сподобався аудиторії, адже він був наповнений щирою ніжністю та любов’ю.

Схожі статті