|
28.04.2023 22:41

Птушкін, Wellboy, Скуратов та інші Антони шоу-бізнесу створили хор та збирають на авто для ЗСУ (ВІДЕО)

Основна маса зборів йде на потреби ЗСУ, оскільки всі ми розуміємо, що на фронті техніка швидко може перетворитися на куски металу, а чоловікам потрібно якось виходити з ситуації. Саме тому вони звертаються до своїх близьких, друзів, знайомих, громадських діячів, артистів та штабів, які можуть допомогти швидко й оперативно придбати необхідне для захисту країни.

Щодня ми бачимо в соціальних мережах неймовірну кількість зборів, всі вони різні. І різниться сума та потреба, а також, батальйони. Насправді варто визнати, що наш народ наймогутніший, бо скільки часу вже триває війна, а ми не зупиняємося та не припиняємо боротися за свободу. Люди працюють і частину грошей відправляють за ЗСУ.

Звісно, що публічні люди мають більше можливостей допомоги армії, адже у них є велика аудиторія, на яку вони мають вплив та формують думки. Багато зірок українського шоу-бізнесу займаються благодійними зборами для військових. І кожен робить це по-своєму.

Так, наприклад, днями Антон Птушкін, Антон Wellboy, Антон Скуратов, Антон Тимошенко й Антон Мурафа створили хор “Антон – криве колесо” та заспівали хором авторську пісню.

“Антон – Криве колесо – народна українська пісня, якою здавна збирали донати. Тому ми, Антони України, об’єдналися у цьому вокальному кавер-номері, щоб зібрати гроші на ЗСУ”

Це досить цікавий хід, адже ще ніхто не збирав відомих людей з однаковим ім’ям заради того, щоб зробити збір масовим та швидше його закрити й відправити необхідні речі на фронт.