Активно наступають на п’яти легендам української сцени: KOLA, LAUD, Wellboy, Adam та інші молоді таланти

В останній час український шоу-бізнес дуже стрімко розростається й у ньому з'являються нові голоси, які не гірше ніж легенди української сцени. Тому, зараз для них настав гарний час для творчості.

Недарма кажуть, що український народ неймовірно багатий на таланти, і це дійсно правда, оскільки ми всі маємо в собі частку якогось дару. Хтось співає, хтось пише пісні, хтось вірші, хтось малює, хтось танцює. Тобто, у кожному з нас є частинка українського таланту та національного коду.

На українській сцені багато легенд, їхні імена навіть не можна перелічити за один день, адже наші артисти дійсно супер талановиті. І на зірок типу Тіни Кароль, Монатіка, Юлії Саніної, Джамали, Руслани та інших рівняються й молоді, ще не дуже досвідчені артисти. І саме про них зараз піде мова.

KOLA

Анастасія неймовірна співачка, яку довго не приймала велика сцена, тому вона двічі стала учасницею “Голосу країни”, а потім кілька сезонів була фірмовим голосом “Танців з зірками”. Але цього дівчині було замало, тому що вона мріяла про велику сцену.  І зараз, дівчина виступає на одній сцені зі своїм наставником Монатіком і навіть за кордоном. Її пісні наспівують всі, особливо “Тебе-собі”, “Перекотиполе” та інші.

LAUD

Ще один фірмовий голос “Танців з зірками”Владислав. Його альбоми просто розривають серця, оскільки вони настільки проникливі, а ще і його тембр голосу водночас роблять магію.

Wellboy

Пісні “Гуси”, “Нозі-босі”, “Жовті мальви” знають всі, його особливість в тому, що він сам пише такі треки, які потім підіймати настрій всім українцям. У кожному клубі можна зустріти його пісні.

Adam

Романтичний трек “Танцюй зі мною повільно” лунає звідусіль, тому його автора можна вважати справжнім талантом, адже ця пісня стала вірусною.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?