|
29.04.2023 14:58

Як виглядає колишній чоловік Аліни Гросу, який проміняв її на старшу жінку: блакитноокий блондин-москвич

Знаменита українська співачка Аліна Гросу є рекордсменкою в українському шоу-бізнесі по короткотривалості шлюбу. З благовірним Олександром Комковим вона була разом лише півроку.

Як відомо, знаменита українська співачка Аліна Гросу отримувала вищу освіту в москві. Дівчина поставила свою музичну кар’єру на паузі для того, щоб набратися досвіду та знань і повернутися на батьківщину професіоналом. Під час навчання у російській федерації відбулося її знайомство з першим чоловіком Олександром Комковим.

Як виглядає колишній чоловік Аліни Гросу

Молода людина не міг конкурувати з артисткою у багатстві та статусі, але одразу ж привернув її увагу і незабаром став її обранцем. Який саме бізнес є у Олександра Комкова невідомо, однак інсайдери з його оточення розповідають про його звʼязок з IT-технологіями. Весілля зіграли на широку ногу, в Італії. Згодом стало відомо, що батьки Аліни витратили на торжество 100 тисяч євро.

Як виглядає колишній чоловік Аліни Гросу

Як виглядає колишній чоловік Аліни Гросу

Втім, ні наявність грошей, ні нерухомості, ні слави не допомогли парі знайти щастя у союзі. Через півроку Аліна Гросу публічно повідомила про те, що розлучається. Приховувати причину розставання дівчина не мала і наміру. Гросу публічно розповіла, що чоловік попросив у неї паузи в стосунках, а сам тимчасово зібрав валізи та рушив до коханки, яка була вдвічі старшою за нього. Коли взаємини з новою жінкою не склалося, він намагався повернутися додому, однак Аліна його не прийняла.

При цьому виконавиця прозору натякнула на те, що Олександр був альфонсом і одружився з нею не через свої почуття та кохання. Мовляв, під час спроби примирення зі співачкою, він заявив, що кожна його наступна обраниця багатша за попередню.

Зараз Олександр Комков одружених і навіть виховує дитину. У цьому чоловік випередив співачку.

Як виглядає колишній чоловік Аліни Гросу

Тим часом Аліна намагалася побудувати сім’ю з іншим росіянином — Романом Полянське. Після початку повномасштабної війни в Україні чоловік закрив доступ до своєї сторінки і поводився доволі дивно. Лише через рік стало зрозуміло, що пара дійсно порвала стосунки, а Роман повернувся в москву. Там на чоловіка чекала колишня дружина та дитина від попереднього шлюбу.