Гросу наступила на одні і ті ж самі граблі: що об’єднує її екс-чоловіка Комкова та нинішнього обранця Полянського?

Невже відома українська співачка Аліна Гросу наступила на одні й ті самі граблі. Вибір артистки знову впав на чоловіка з росії. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Два роки тому український шоу-бізнес сколихнула новина, що молода виконавиця Аліна Гросу розлучається зі своїм чоловіком Олександром Комковим після півроку спільного життя. Весілля, яке було влаштовано в Італії за шалені гроші не принесло щастя молодятам. Неймовірно гармонійні зовні молоді люди виявилися протилежностями, які так і не змогли знайти компромісу.

Батьки Аліни Гросу витратили на її весілля з колишнім чоловіком 100 тисяч євро
Аліна Гросу наступила на одні і ті ж самі граблі

Батько співачки був проти цього союзу і мав рацію.

Аліна Гросу наступила на одні і ті ж самі граблі з

Олександр Комков — московський бізнесмен, який заробив свої статки у Сполучених Штатах Америки. Пара познайомилася, коли Аліна навчалася в росії. Однак, життя в Україні не задалося. Хлопець зрадив коханій, а потім вирішив роз’їхатися на деякий час. Олександр розраховував повернутися, але Гросу його не прийняла назад.

Другий обранець співачки, з яким вона зійшлася буквально через декілька місяців після розлучення, Роман Полянський, також громадянин російської федерації і проявив себе у складні часи.

Обранець Аліни Гросу Полянський не підтримує її
Аліна Гросу наступила на одні і ті ж самі граблі

З кінця лютого чоловік не з’являється у кадрі поруч з коханою, як він це робив раніше, і судячи з усього, ніяк її не допомагає. Його українська колега Наталка Денисенко звернула увагу, що він взагалі не озвучує своєї позиції, а його особиста сторінка в Інстаграм з обмеженим доступом. Зірка не витримала і заявила, що такі люди не мають знаходитися на території України і повинні повернутися додому. Аліна Гросу ніяк не коментує поведінку свого обранця.

Схожі статті