|
04.05.2023 10:18

“Сказали двійня! Ура!”: 47-річна Наталія Могилевська показала округлий живіт за сценою і вразила новиною

Відома українська співачка Наталія Могилевська за усе своє життя так і не встигла стати матір'ю, втім, її найвірніші та найлояльніші фанати впевнені, що все попереду.

Про своє бажання стати матір’ю Наталія Могилевська вперше заговорила всередині нульових. До даного рішення її підштовхнули падчерки: на той момент артистка перебувала у цивільному шлюбі з бізнесменом Єгором Долініним, який виховував трьох дочок від переднього шлюбу. Але щасливої новини від артистки не надходило. Що саме відбувалося у парі достеменно невідомо, адже Наталія Могилевська ніколи не розповідала, чому не змогла втілити свій план по материнство у життя.

Наталія Могилевська показала округлий живіт за сценою і вразила новиною

Наталія Могилевська показала округлий живіт за сценою і вразила новиною

Після цієї невдачі артистка рідко говорила про вагітність. Однак, журналісти не хотіли обходити дану тему стороною, а тому відповідати час від часу доводилося.

Наприклад, за рік до початку повномасштабної війни в Україні виконавиця публічно відповіла у своєму блозі, що розглядає можливість усиновлення, однак не може цього реалізувати за рахунок того, що в неї немає надійного чоловіка, який стане для дитини батьком.

Після 24 лютого ця ситуація кардинально змінилася. Через декілька місяців артистка дала інтерв’ю, в якому повідала, що знаходиться у серйозних любовних стосунках з обранцем, який набагато старший за неї. Чоловік тривалий час жив за кордоном, а під час війни склав їй компанію, супроводжував її на передову і часом залишався з нею у таких поїздках, куди її команда і рушати відмовлялася через страх за своє життя.

Отримавши новину про кохання у житті Могилевської, її шанувальники почали сподіватися, що надійде повідомлення і про вагітність. І варто відмітити, що артистка не так давно засвітила округлу фігуру на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, яку деякі фанати трактували, як імовірне цікаве положення.

Наталія Могилевська заінтригувала мережу імовірною вагітністю

У коментарях користувачі мережі не соромилися і фантазували на рахунок того, хто ж з’явиться у артистки.

Наталія Могилевська заінтригувала мережу імовірною вагітністю

Тим часом виконавиця не ховає недоліків фігури і ніби підсилює інтригу серед аудиторії.