“Народився хлопчик”: Наталія Могилевська зізналася про пологи за кордоном разом з її новим коханим

Відома українська співачка Наталія Могилевська сколихнула мережу зізнанням про народження в неї племінника. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Знаменита українська виконавиця Наталія Могилевська вже давно мріє про сім’ю. Зірка була в шлюбі лише раз, і цей союз протривав рівно рік. Плітки навколо вагітності, таємних пологів артистки, її бездітності та різноманітних вражаючих подій пов’язаних з поповненням в родині завжди переслідували Наталію.

Але сумна правда полягає в тому, що зірка досі не змогла знайти обранця, який був гідний стати її законним чоловіком, а тому в неї і немає дітей — Наталя Могилевська вважає, що дитина обов’язково має народитися у повній, люблячий родині.

Наталія Могилевська зізналася про пологи за кордоном

Як виглядають усі чоловіки Наталі Могилевської
Наталія Могилевська зізналася про пологи за кордоном

Та нещодавно у сім’ї співачки сталося поповнення. Не так давно вона про це розповіла в інтерв’ю “Сніданку з 1+1”, розказавши, як її коханий допомагав її сестрі евакуюватися з України до Франції. Саме там жінка народила сина.

“Ми разом із коханим допомогли поїхати моїй сестрі до Франції. Вона народила хлопчика”, – поділилася Могилевська.

Примітно, що вибратися у безпечне місце своїй родичці Наталія допомагала разом з коханим. Могилевська увесь цей час проводила з обранцем, який вони зазвичай присвячували волонтерству і благодійним концертам.

Також зірка розповіла, що вони займалися сиротами, які внаслідок російської агресії залишилися без батьків. Але на питання журналістів, чи збирається Наталя Могилевська забирати дитину з прихистку і стати її матір’ю, виконавиця не змогла дати однозначної відповіді, адже не впевнена, чи будуть добре розвиватися її стосунки з коханим і надалі. А головна умова для того, щоб забрати дитину з дитбудинку — повна родина.

Нагадуємо про те, що зараз українці не можуть займатися встановленням. Поки що існує лише можливість патронатства.

Схожі статті