Кохання, освідчення і сонячний Київ: Дан Балан показався в Україні після зізнання у почуттях від Тіни Кароль

Всесвітньовідомий молдавський виконавець Дан Балан презентував нову відеороботу, яка була відзнята у столиці України до початку повномасштабної війни.

Як відомо, станом на 24 лютого 2022-го Дан Балан знаходився в Україні. Чим саме займався артист достеменно не було відомо. Ба більше, не дивлячись на свою проукраїнську позицію та активну підтримку Україні, Дан не розповів, що засвідчив усе своїми очима і бачив набагато більше, ніж може здатися.

Про те, що Балану вдалося перетнути кордон та покинути Україну незабаром розповіли його матір Людмила Балан, а також концертний директор з Молдови.

Дан Балан показався в Україні

Як виглядає єдиний син Дан Балана, якого він сховав в Ізраїлі
Дан Балан показався в Україні

Про своє місцезнаходження виконавець не говорив і потім. Подейкували, що він проживав в Сполучених Штатах Америки, згодом з’являлася інформація про його перебування в Туреччині, а нещодавно зірка оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відривок зі свого нового відеокліпу, який був відзнятий в Києві.

Для створення композиції та ролику Дан використав своє альтер-его Crazy Loop. Співак звертається до нього вкрай рідко, але найвірніші шанувальники добре пам’ятають цього героя у білих окулярах.

Нагадуємо, що не так давно Тіна Кароль надала візит у Молдову, де дала великий концерт. На виступ української поп-діви прийшла і матір Дана Балана Людмила. Кароль прекрасно знала, хто знаходиться серед її глядачів, і потім публічно звернулася до жінки, осипавши її та її сина компліментами. Зокрема, Кароль заявила, що син молдавської співачки — найкращий чоловік після її сина Веніаміна.

Дан Балан публічно на дане зізнання не реагував, однак пізніше Тіна Кароль давала інтерв’ю, в якому визнала, що підтримує зв’язок з артистом. Таємничість знаменитостей, а також наявність в них спілкування, про яке вони замовчували досить довго, знову наштовхує фанатів на думку, що між Тіною та Даном можуть бути романтичні стосунки.

Зокрема нова відеоробота, в якій Дан розповідає про своє юнацьке кохання, лише підливає олії у вогонь і може свідчити про джерело натхнення у артиста, яке також знаходиться в столиці України. Тим не менш, Дан веде дуже закритий образ життя і навряд відповість на такі цікаві питання.

Схожі статті

Христина Соловій показала чоловіка, якому довірилася і не відпускає: Жадану і Вакарчуку так не вірила

Христина Соловій вперше показала чоловіка, якому довірилася сильніше, ніж будь-кому. Хто цей юнак, чи має він відношення до її історії з Жаданом і що далі?

Таку красу під парео гріх ховати: Марічка Падалко блиснула фігурою, якою не похизується більше ніхто на 1+1

Марічка Падалко показала, чим на каналі 1+1 не похизується більше ніхто, крім неї. Не дивно, що Єгор Соболєв ніколи не забуває про свою дружину та спішить додому.

Юрій Горбунов не зміг відростити густі як в дрімучому лісі вуса: Зібров посміється з такої “щіточки” (ФОТО)

Юрій Горбунов не зміг відростити густі вуса. Павло Зібров лише посміється з такої "щіточки", але іншого варіанту не було, тож ведучий показав, як тепер виглядає.

Запропонував їй таке, що вона не змогла піти: Оля Полякова розкрила секрет її стосунків з чоловіком Вадимом

Оля Полякова розкрила секрет її стосунків з чоловіком. Бізнесмен запропонував співачці таке, що вона просто не змогла йому відмовити. Що саме він їй сказав?

“Це вибір серця”: 46-річна Лілія Подкопаєва показала дитину, яку вирішила всиновити та не шкодує про це

Поява в сім'ї дитини завжди перетворює звичну буденність на щось особливе. Ексгімнастка Лілія Подкопаєва розповіла, як колись наважилася на цей крок та дала поради підписникам.

Барбі Каменських: 37-річна дружина Потапа приміряла рожевий образ та вразила своєю “ляльковою” красою

Кожен шанувальник Насті Каменських знає про її неймовірне почуття стилю. Щоразу співачці вдається дуже вдало підкреслити власну привабливість. Цього разу вона "скопіювала" Барбі.