Юрій Горбунов не зміг відростити густі як в дрімучому лісі вуса: Зібров посміється з такої “щіточки” (ФОТО)

Юрій Горбунов не зміг відростити густі вуса. Павло Зібров лише посміється з такої "щіточки", але іншого варіанту не було, тож ведучий показав, як тепер виглядає.

Юрій Горбунов працює у сфері розважального шоу більше 20 років. Він справжній професіонал, який знає про необхідність наявності навичок, стійкості до стресу, а також відповідності зовнішнього вигляду.

В кадрі він завжди ідеально поголений, має ледь видимий макіяж, його зачіска ідеальна, а костюм немає жодної рисочки чи плями. Так само чоловік має прекрасну посмішку і навіть красиві брови, — усе для того, аби глядач насолоджувався картинкою.

Юрій Горбунов не зміг відростити густі як в дрімучому лісі вуса

4 найкращих комедійних фільми, де ви не побачите Юрія Горбунова
Юрій Горбунов не зміг відростити густі як в дрімучому лісі вуса

Близько 10 років тому Юрій Горбунов почав опановувати акторську професію. Вона включає в себе вміння приміряти на себе різні образи. І зазвичай це вельми позитивний досвід, про який мріють мільйони. Ведучий вже в свою чергу з’являється лише в комедіях. Тому і костюми в нього відповідні.

Нещодавно він також взяв участь у зніманні новорічного випуску, який проводили у поїзді Укрзалізниці. Відповідні кадри Юрій Горбунов оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. На знімку він постав разом з Лілію Ребрик, обидва вони спробували побути провідниками.

Юрій Горбунов не зміг відростити густі як в дрімучому лісі вуса

Для кращого занурення в образ Юрій Горбунов спробував трохи побути вусанем. Однак, йому не вдалося дістатися рівня Павла Зіброва.

Примітно, що Лілія Ребрик тільки-но вийшла з декретної відпустки. Декілька місяців тому ведуча втретє стала матір’ю та народила прекрасну дівчинку, яку назвала Аделіною.

Сім’я неодноразово зіштовхнулася з критикою у зв’язку з цим. Телеведуча звинувачували у тому, що вона нібито намагається таким чином захистити свого чоловіка. Зірки були змушені виступити на захист самої ведучої та підтримали її бажання знову народити. Хореограф Андрій Дикий, з яким у акторки троє спільних дітей при цьому ніяк не брав участь у скандалі чи обговоренні ситуації.

Схожі статті

Витатуював автограф на фанатці: 33-річний Артем Пивоваров продемонстрував, як “увіковічує” свою популярність

Звичайні автографи? На це Артем Пивоваров не погоджується. Якщо вже давати автограф, то краще у вигляді тату. Саме таким подарунком від співака похизувалася одна з шанувальниць.

Фіналістки 12 сезону “МастерШеф” Ольга Рябенко та Валерія Матрохіна показали чоловіків, яким сказали “так”

Що може перевершити справжню пристрасть до кулінарії? Хіба що не менш щире кохання! У житті Ольги Рябенко та Валерії Матрохіної із "МастерШеф" є люди, яким вони подарували своє серце і сказали "так".

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно: “Недовготривалі відносини”

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно і вразила новиною. Поки продюсер знаходиться в Іспанії, у його екс-благовірної великі зміни.

Мінімум тканини на тілі — максимум захвату від авдиторії: Віра Брежнєва вразила привабливістю у 42 роки

Дехто вважає, що після 40 років настає старість. Інші впевнені, що у цьому віці життя тільки починається. У випадку Віри Брежнєвої можна з упевненістю сказати, що у неї після 40 досі молодість.

“Так би і вкусив”. Леся Нікітюк забула Притулу і тепер будує свою історію з іншим: вони – “ідеальна пара”

Леся Нікітюк забула Сергія Притулу і тепер будує свою історію з іншим. Вони підходять одне одному більше, і це бачать всі оточуючі. Деталі в матеріалі.

Христина Соловій показала чоловіка, якому довірилася і не відпускає: Жадану і Вакарчуку так не вірила

Христина Соловій вперше показала чоловіка, якому довірилася сильніше, ніж будь-кому. Хто цей юнак, чи має він відношення до її історії з Жаданом і що далі?