|
13.05.2023 09:56

Чорні круги навколо очей та глибокі зморшки: після втечі з України Влад Яма показав, як змінився (ФОТО)

Знаменитий український хореограф Влад Яма знаходиться в еміграції більше року, але ніколи не забуває нагадати, ким він був і як працював в Україні.

Влад Яма вважається найвідомішим українським хореографом. До початку повномасштабної війни в Україні чоловік світився на телебаченні регулярно у якості судді, а час від часу виступав і на паркеті. Минуле наповнене тренуваннями, хвилюваннями та боротьбою за перемогу залишилося далеко позаду.

Влад Яма показав, як змінився

Влад здебільшого займав позицію наставника, журі та експерта. За 15 років активної роботи в ефірі глядачі встигли до нього по-справжньому прив’язатися. Однак, після 24 лютого улюблений хореограф зник.

Влад Яма показав, як змінився

Влад Яма показав, як змінився

Лише через декілька місяців після своєї втечі він наважився зізнатися у тому, що виїхав разом з родиною до Сполучених Штатів Америки. Колись Влад розповідав, що мріє переїхати до Флориди, а після вторгнення реалізував це бажання, хоча і не так, як йому цього хотілося.

Родина живе в Маямі і активно займається волонтерством. Зокрема, владу вдалося зібрати чималі кошти, які він відправив на батьківщину. Доводиться часто вислуховувати і критику, адже підписники не задоволені тим, що танцюрист знаходиться за кордоном, поки більша частина його співвітчизників продовжують знаходитися безпосередньо в Україні. Але Влад наголошує, що почувається набагато кориснішим саме в Штатах, де він має можливість заробити грошей.

Знаходиться простір і для спогадів. Влад часто показує фанатам архівні кадри, які були зроблені в Україні. Наприклад, нещодавно він оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадр з “Танців з зірками”.

Влад Яма показав, як змінився

На фото він постав у доволі страшному образі, судячи з усього, який був зроблений на Хеловін. Влад одягнув чорну сорочку, а на обличчі мав велику кількість гриму.

Нагадуємо, що дружина хореографа Ліліана після переїзду до Штатів припинила вести особистий блог, і лише через рік змогла відновити свою діяльність. Зараз пара більше спілкується зі своєю аудиторією хоча і вимушена зіштовхуватися з постійною та грубою критикою від підписників.