|
14.05.2023 12:32

Дружина Юрія Ткача Вікторія показала світлину своїх малюків – невже, крім доньки, з’явився син?

Дружина гумориста, актора "Вечірнього Кварталу" Юрія Ткача Вікторія поділилася милою світлиною зі своїми малюками. Невже в родині сталося поповнення?
Автор: Юлія Ящук

Зіркові шлюби часто стають прикладами для багатьох українських сімей, особливо, якщо вони щирі й крізь роки зберігають міцність своїх стосунків. Війна розлучила багатьох, здавалося б, повних гармонії сімей, але Ткачі тримаються завжди разом й показують деталі зі спільного життя.

Дружина Юрія Ткача показала світлину своїх малюків

Цього разу Вікторія Ткач повідомила своїй публіці про невеличку подорож з родиною й замилувала погляд новою світлиною, де вони з донькою ділять спальне місце, по черзі його звільняючи. Показала двох малюків, які мило та солодко ніжилися на місці відпочинку.

“Ці малі вже готові до маленької подорожі. Хто ліг, того і місце”, – поділилася Вікторія.

Дружина Юрія Ткача показала світлину своїх малюків

Таким чином, жінка актора показала чотирилапого друга, якого всією родиною обожнюють – їхнього песика. Вікторія також називає його своїм малюком. Нерідко домашні улюбленці постають для всієї сім’ї, як повноцінний представник родини.

Нагадаємо, що нещодавно подружжя Ткачів розповіли, що не завжди в їхньому шлюбі було розуміння й панувала ідилія. Розповіли, що до народження донечки, вони сварилися через банальні побутові дрібниці: непомитий посуд, коли не вчасно зателефонували одне одному, не повідомили про важливі події тощо. Дійшло до того, що закохані думали, що стосункам прийшов кінець.

Юрій Ткач з дружиною Вікторією

Але тут, Вікторія приносить Юрію тест з двома смужками, де це слугувало певним знаком долі, що вони займалися дрібницями, які легко вирішуються. Тому, можна стверджувати, що поява маленької Лізи стала квитком у нове, щасливе, сімейне життя, яке наразі наповнене теплотою та великою любов’ю.