“Зрозуміло, хто мамка в хаті”: дружина Юрія Ткача Вікторія показала хобі їхньої доньки – відчуття ритму вражає

Родина – справжня цінність в житті більшості з нас. Дружина кварталівця Юрія Ткача Вікторія показала, як виросла їхня донечка Ліза, яка від зіркового татка перейняла багато талантів.

Нерідко діти беруть звички зі своїх батьків, а тому важливо давати їм правильний приклад для наслідування та направити на свій, власний шлях в житті. Варто давати дитині право голосу та вибору, аби вона займалася лише справою, яка справді подобається.

Юрій та Вікторія Ткач, попри всі життєві негаразди, залишаються люблячим подружжям, підтримкою й найдорожчим скарбом, який тільки мають. На публіці вони демонструють ніжність, безмежну любов та теплоту в очах, яку зіграти практично неможливо.

Вперше історія знайомства цієї неймовірної пари відбулася на дні народження тата шоумена, якому на той момент виповнювалося 50 років. Варто зазначити, що подружжя має різницю у віці – 8 років. Мама зірки попросила у своєї колеги-хореографині найкращу танцювальну пару, щоб вона станцювала на такій події. Там і була, білява дівчинка Вікторія.

Юрій Ткач не стримав емоцій під час зустрічі з родиною
Вікторія Ткач з чоловіком Юрієм Ткачем

Друга зустріч застала майбутніх закоханих через 5 років, коли дівчині виповнилося 19, а гумористу — 27. Ткач мав провести ще одне день народження танцювального колективу мами й там знову опинилася Вікторія.

І третій, останній етап в цій неймовірній історії кохання відбувався вже за тиждень, коли майбутня дружина вирішила написати Ткачу. Після цього Юрій запросив Вікторію на турбазу, де вперше молоді люди поцілувалися.

Вікторія Ткач показала хобі їхньої доньки

Так, в мережі, Вікторія поділилася відео, як зараз виглядає донька героїв нашого матеріалу. Хочемо зазначити, що дівчинка копія батька. Вона весела, жвава, артистична та має неабияк хист до танців, а ще риси обличчя майже, як у Юрія.

У дописі, Ліза ритмічно танцювала під музику. На фоні виднілася смішна світлина матусі дівчинки, тому Вікторія поцікавилася, на кого її підписники дивилися більше: на світлину чи на танець.

Інколи діти – відображення нас самих. Варто лише прислухатися до їхніх бажань й давати можливість займатися, тим до чого вони прагнуть.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.