|
14.05.2023 12:46

Як виглядає колишня дружина Дана Балана? Вже немолода красуня, яка не змогла втримати молдавського мачо

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан роками приховує правду про свої романи, інтрижки та серйозні стосунки. При цьому чоловік запевняє, що мріє колись стати одруженим.

Особисте життя всесвітньо відомого молдавського виконавця Дана Балана досі залишається секретом для більшості його фанатів. Напевно лише наближені люди знають правду про те, що відбувається з артистом, коли він знаходиться поза камерами. В мережі регулярно з’являються новини про його короткотривалі романи, інтрижки з моделями, прогулянки з неймовірними красунями, яким не вдається підкорити його серце.

Як виглядає імовірна колишня дружина Дана Балана

Але ще 15 років томудан не приховував від своєї публіки своїх обранець. Можливо це на це вплинула відсутність соціальних мереж, завдяки чому знаменитості не доводилося ховати свою другу половинку.

Так, подейкують, що на початку двотисячних співак одружився з румунською моделлю Еллою Крупеніною. Пара нібито прожила разом 5 років, після чого Даном було прийнято рішення про розлучення. Мовляв, молода дружина сильно ревнувала свого благовірного, поки той знаходився у виснажливих та тривалих гастролях.

З’являлися плітки і про появу в них спільної дитини. Мова йде про хлопчика Алана, якого журналісти так і не змогли знайти та підтвердити його існування. Згодом родина нібито переїхала до Ізраїлю, але знаходиться зараз невідомо.

Після цього шлюбу у Дана зав’язалися серйозні стосунки з подругою своєї рідної сестри Христиною Руссу. Молоді люди були разом також приблизно 5 років, після чого прийняли рішення розійтися. До весілля справа так і не дійшла, хоча молдавська преса постійно транслювала думку, що дівчина чекає на пропозицію руки і серця.

Перебуваючи в Україні Дан встиг засвітитися в компанії декількох молодих дівчат. Йому приписували романи не тільки з Тіною Кароль, але й з молодою харків’янкою та членом знімальної групи. Втім, Балан жодного разу не прокоментував ці новини, повністю їх ігноруючи.

Примітно, що на момент повномасштабного вторгнення російської федерації на території України Дан знаходився в Києві, про що змовчав. Ця інформація стала надією для фанатів Тіни Кароль, які мріяли почути новину про стосунки зірок.