“Годиться Дану в дочки”: як виглядає жінка, на якій 43-річний Балан зупинив вибір та яку цілує навіть на людях

Всесвітньовідомий молдавський виконавець Дан Балан сколихнув мережу поцілунками з акторкою під час зйомок кліпу. Кого ж вибрав чоловік для такої ролі?

Відеороботи Дан Балан випускає вельми рідко, але кожна з них гідна уваги. Саме тому новина про новий кліп для фанатів артиста, як свято. Незадовго до початку повномасштабної війни в Україні, молдавський мачо випустив композицію російською мовою, яку після нападу росії видалив зі свого YouTube-каналу.

Але наприкінці літа він знову потішив своїх шанувальників. Та ж сама відеоробота з’явилася в мережі, але на цей раз молдавською мовою.

Як виглядає жінка, на якій Дан Балан зупинив вибір

Але увагу вона привертає ще й поцілунком. Так, Дан Балан досить довго та з емоцією цілував акторку під час зйомок, знаходячись на даху автомобіля. Хтось ця красуня, який пощастило пройти кастинг та стати головною героїнею історії Дана?

Її звуть Владислава Глеба, і вона неймовірно вродлива українка. Фотографії на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram не залишають сумнівів щодо правильності вибору музиканта: дівчина володіє розкішними зовнішніми даними.

Та після того, як Дан показав відео з бекстейджу, на красуню почали виливати бруд фанатки виконавця. А вся справа в тому, що поза камерами співак та акторка здавалися занадто близькими. Шанувальники активно обговорюють у коментарях під публікаціями Владислави відео, яке Дан Балан спочатку оприлюднив, а потім, зрозумівши його характер, видалив. Мовляв, на кадрах екранна пара поводила себе, як дуже близькі люди.

Свій внесок в дискусію зробили і шанувальники ДанТіни.

Як виглядає дівчина, на якій Дан Балан зупинив свій вибір

Варто відмітити, що акторка взагалі ніяк не реагує на активну критику у соцмережах, а також плітки про її роман з артистом.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.