Вагітна Дорофєєва в довгій коричневій сорочці не приховала округлий живіт – народить Кацуріну, а не Дантесу

Відому українську співачку Надю Дорофєєву запідозрили у вагітності через нову світлину з округлим животом. Користувачі переконані, що зірка наразі при надії й почали вітати улюбленицю.

Шлюб зі співаком Володимиром Дантесом гучно розпався у 2022 році. Невдоволена публіка брала участь у великих обговореннях всеможливих пабліків. Після 7 прожитих років, Надя не подарувала первістка Володимиру, тому наразі віддані прихильники творчості чекають на поповнення в родині Дорофєєвої та Кацуріна.

Надя Дорофєєва та Міша Кацурін

Стосунки розвиваються настільки стрімкою швидкістю, що мережею почали ходити розмови про, імовірне “цікаве” положення, для кожної жінки, яка бажає стати мамою. Сама співачка спростувала ці чутки та зізналася, чи відповідає ця інформація дійсності.

Чи вагітна Надя Дорофєєва?

Почалося все зі світлини в коричневій довгій сорочці вільного крою, яка не приховала округлого живота артистки. Ба більше, в новинах почали писати, що співачка вже при надії й готується до материнства, проте сама Дорофєєва в жартівливій формі відповіла на свою “вагітність” й все стало зрозуміло.

“Коли з’їла на ніч мак”, – написала Надя.

Надя Дорофєєва прокоментувала свою вагітність

З цих слів робимо висновок, що музична виконавиця, з її переконань, на дитинку не чекає, але це може бути лише тимчасово, адже впевнені, що ресторатор Міша Кацурін буде не проти, аби кохана народила їхнього спільного малюка. Самі ж прихильники творчості зможуть щиро порадіти за пару, коли дізнаються, що та виношує маля.

Нагадаємо, що нещодавно Надя Дорофєєва зібрала колосальну суму на своєму благодійному американському турі “Сенси”. Розповіла, що заробила 1 000 000 гривень, з них половина суми перерахована на реабілітацію та протезування військовим, а 500 тисяч піде на допомогу ЗСУ.

Схожі статті

Вагітна Джамала захопила фото з підрослим сином, і привітала його зі святом: буде розбивати дівочі серця

Знаменита українська співачка Джамала вразила мережу незвичайними привітаннями до старшого сина, а також показала, як він виріс за цей довгий час.

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.

“Не скажу тобі прощавай”: Віталій Козловський показався з екс-коханою після весілля і новини про поповнення

Відомий український виконавець Віталій Козловський знову з'явився у компанії своєї колишньої нареченої, з якою він пережив гучний скандал через розірвання заручин.

Зірки “Теорії великого вибуху” тоді й зараз: як змінилися актори Шелдона, Леонарда і Пенні за 17 років

Свого часу увесь акторський склад популярного комедійного серіалу про наукових співробітників став відомим в усьому світі, хоча і не одразу.