Величезний круглий живіт і явно останні терміни вагітності: Наталія Могилевська вразила положенням (ФОТО)

Відома музична виконавиця Наталія Могилевська у свої 47 років не має власних дітей, але вона прекрасно взаємодіє з чужими, кровно нерідними дітлахами, аби й самій стати прекрасною мамою.

В мережі ширяться цікаві фото з її ймовірної вагітності, адже й справді, співачка без будь-якого фотошопу та фільтрів, з величезним животом на останніх термінах вагітності стояла біля мікрофона, виконуючи свій хіт. Фанати Наталії засипали компліментами улюбленицю й зазначили, як їй личить цей прекрасний статус вагітної, проте виявилося, що це положення фальшиве.

Насправді ця світлина у відкритому доступі з’явилася після знімань української романтичної комедії режисера України Олексія Шапарева, яка називалася”Київський торт”. Тож, саме там артистка приміряла образ вагітної співачки, аби підкреслити готовність до батьківства головного героя фільму.

Вагітна Наталія Могилевська в кіно

Сама ж Могилевська ставиться до цього питання відповідально. За словами зірки, вона до цього має бути готовою психологічно, щоб і дитина, і матуся були щасливими. Проте підписники не можуть дочекатися радісної звістки, особливо, після всіх пліток про її “цікаве” положення з округлим животом. Артистка на такі розмови відповідає лише тим, що набрала зайвих кілограмів, тому наразі гадає, що їй варто схуднути.

Вагітна Наталія Могилевська в кіно

Користувачі запевняють, що Наталія має свій шарм, з особливістю у зовнішності, тому не радять худнути улюбленій виконавиці, а краще серйозно подумати над своєю дитинкою. Могилевська прекрасно взаємодіє з молодим поколінням, адже має досвід у вихованні трьох падчірок, коли перебувала у стосунках з бізнесменом Єгором Долінським. З дівчатками залишилася в хороших відносинах й нині.

Share