|
24.05.2023 12:29

Тоня Матвієнко поглузувала над Віктором Павліком і Репяховою: показала спецперепустку з обличчям скандаліста

Українська співачка Тоня Матвієнко публічно пожартувала над музикантом Віктором Павліком та його молодою дружиною Катериною Репяховою, показавши перепустку, з його обличчям в нічний час.
Автор: Юлія Ящук

Скандали та нові інтриги навколо зіркового подружжя після останніх подій не вщухають і досі. Після того, як четверга дружина Павліка показала “подарунок не для всіх” перепустку Віктора Павліка, яка дозволяє йому їздити в нічний час чи забороненими об’єктами для українців – цей документ в артиста забрали.

На відео, яке тоді опублікувала Катерина, як пара проїжджала Південним мостом, який є стратегічним об’єктом й проїхатися ним можна лише за спеціальною перепусткою, на жінку полилося шквал хейту через показ перепустки та жарту, що це її подарунок від чоловіка.

Катерина Репяхова та Віктор Павлік потрапили у скандал через перепустку

Ба більше, медійні колеги теж знаходяться під повним нерозумінням, як таке можна було транслювати на загальний публічний простір. Відома співачка Тоня Матвієнко у своєму Instagram не змовчала, тому у формі висміювання висловила своє невдоволення.

Жінка пожартувала над парою й показала світлину, де вона, ніби вже в комендантську годину повертається додому, але зі спеціальною перепусткою, де видніється зображення обличчя музиканта Павліка, аби нагадати за цей нашумілий скандал, тим самим, показавши, що такого не підтримує.

Тоня Матвієнко поглузувала над Віктором Павліком і Репяховою

Сама ж Репяхова перепросилася за даний інцидент та визнала провину, що вчинила неправильно, мовляв, всі ми люди й ладні помилятися. Але ще згодом стала виправдовуватися й запевняти, що перепустку у чоловіка забрали, щоб перевірити на справність та ким видана, чим ще більше викликала неволення від користувачів.