Кружляє в обіймах іншого, поки Кацурін не бачить: Дорофєєва запалила з танцюристом і змусила Мішу ревнувати

Надя Дорофєєва відома українська співачка, життя якої дуже цікавить прихильників дівчини, оскільки вона є дуже цікавою для слухачів. Дівчина має досвід розлучення та нових швидких стосунків.

Співачка має дуже цікаве життя, по-перше, вона артистка, а це означає, що її життя є неймовірно насиченим та має щільний графік. Тому на особисте життя за межами роботи у Наді не було часу. Тож, дівчина зійшлась з Володимиром Дантесом, який також є співаком і має успіх у роботі. Тому, разом вони прожили цілих 10 років.

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєє

І найцікавіше те, що Надю завжди вважали більш успішною, ніж Володя, й тому його часто називали “чоловік Наді Дорофєєвої”. Хлопця насправді це не зачіпало, але врешті-решт йому було не надто приємно це чути. Тому, це не було причиною їхнього розлучення.

А от розійшлися Володимир і Надя через те, що вони переросли власні сосунки й стали одне для одного просто як родичі або близькі люди. Тож, розлучення було логічним та необхідним.

І вже на цей момент Надя понад рік зустрічається з Михайлом Кацуріним, який робить дівчину справді щасливою та дарує їй неймовірне відчуття потрібності й любові. І видно, що Дорофєєва також по вуха закохана у чоловіка. Але створювати родину вони поки що не збираються, бо їм й так добре.

Та й нині роботи у співачки менше не стало, адже Надя вийшла на новий рівень і тепер вона співає в Америці та у країнах Європи. Тож, Дорофєєва активно їздить з концертами і її виступи насправді дуже ефектні.

Дорофєєва запалила на концерті
Дорофєєва запалила на концерті

Наприклад, на останньому концерті співачка запалила разом з професійним танцюристом. І цей танець був досить відвертим та запальним. Тож, Кацурін може вчитися танцям аби Надю у нього не вкрали, але все це звісно жарти, бо кохання не зруйнують будь-які танці.

spot_img

Схожі статті

5 українських зірок, які зроблять драму з нічого: Катерина Репяхова, Оксана Білозір, Ігор Кондратюк та інші

Зірки українського шоубізу нерідко потрапляють у скандальні ситуації, це можуть бути, як випадкові інциденти, так і цілеспрямований хайп. Представляємо вам зірок, які здатні зробити драму з нічого.

Стиль – це все: фіналіст “Холостячки” Дмитро Шевченко зустрів Холостяка-11 Заливака з бусами на руці (ФОТО)

Романтичне реаліті-шоу давно завершилося, і поки що на екрани не вийшло жодного нового сезону. Тим не менш, головні герої та екс-учасники так само користуються популярністю.

Мама Дана Балана у весь зріст помістилась в хулахуп: ніхто і уваги не звернув на її мікро-сукню (Відео)

У сім'ї Дана Балана не тільки він є знаменитістю, адже його матір та рідна сестра також активно користується популярністю, але здебільшого серед співвітчизників.