Багатодітний Сергій Притула показав всіх своїх дітей від різних дружин: дочки Фреймут серед них немає (ФОТО)

Відомий український телеведучий Сергій Притула став одним із найзатребуванішим і найцікавішим ведучим для глядачів, адже його харизма неймовірно сильна та приваблююча.

Окрім того, що Сергій багато років будував свою кар’єру, йому вдалося побудувати ще й родину, до того ж не одну. Відомо, що Притула має вже другий шлюб та трьох чудових діточок. Одного сина і двох донечок. І насправді Сергій є чудовим батьком, оскільки він був присутнім на всіх пологах своїх дружин і знає до секунди хто і коли народився. Для чоловіків це рідкість, але це так важливо.

Син Притули
Син Притули

До того ж Сергій має ще й власні методи виховання, а також правила поведінки дітей і дорослих у родині. Це насправді дала цінно, бо завжди чоловіки приділяють більшість часу роботі, а вдома просто відпочивають. Але у випадку Притули все навпаки, бо він багато вільного часу приділяє вихованню дітей і ставиться до них, як до дорослих. Йому важливо вислухати власних доньок і сина, вони мають самі розповісти як пройшов їх день і що вони відчули.

Для сина Дмитра тато це приклад мужності, сили, правильної поведінки з жінками й загалом це опора. А от для дівчат татусь це сила і захист, яка завжди має бути поруч, але водночас для дівчини тато має бути й ніжним, бо дівчина потребує іншого підходу.

Діму Сергієві народила перша дружина Юлія, з якою чоловік прожив 5 років, але згодом щось пішло не так і вони мирно розлучилися та зберегли гарні стосунки заради сина. До речі Діма залишився жити з татом.

Сергій Притула з дітьми
Сергій Притула з дітьм

А потім Притула зустрів свою нинішню дружину Катерину Сопельник, на якій одружився у 2015 році. Саме Катя народила йому двох донечок Соломію та Стефанію. Нині дівчата вже підросли й дуже довіряють своєму таткові, який завжди готових їх захистити і пояснити все, що їм незрозуміло. Та й з братом Дімою дівчата спілкуються досить близько і добре, бо він для них також захисник і надійне плече.

Схожі статті

Чуже обличчя: українські зірки, які переборщили з пластикою і стали виглядати так, що не впізнати

Нерідко зірки шоубізнесу вдаються до тотальних змін, аби вдосконалити свою зовнішність. Однак інколи пластичні операції здатні змінити людину до невпізнаваності.

Зірка “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв показав жінку, яка встала між ним та Нелею Шовкопляс: все заплутано

Відомий український телеведучий Єгор Гордєєв вразив мережу свіжою фотографією, яка була зроблена в студії телеканалу. На цей раз між ним та його партнеркою встала інша жінка.

Вже обіймається з іншим: Камалія показала, хто посів місце колишнього чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура

Знаменита українська співачка Камалія здивувала мережу свіжими кадрами, які були зроблені в клубі. Артистка поринула в обійми іншого чоловіка, забувши про Захура.