|
02.06.2023 13:14

В Потапа розлучення, а у колишньої новий: Ірина Горова показала, на кого проміняла репера – “Дуже помітний”

Колишня дружина репера, продюсера та автора пісень Потапа бізнесвумен Ірина Горова показалася в компанії статного чоловіка й висловила йому свою прихильність. 
Автор: Юлія Ящук

Зірковий шлюб відомого музичного виконавця Потапа та його дружини Насті Каменських з більшою активністю обговорюють в мережі. Вся річ у тому, що пару підозрюють в розлученні, яке знаменитості намагаються майстерно приховати.

Публічні привітання, зізнання Олексія дружині в коханні – публіка сприймає ніби фальш та несправжні награні емоції, проте віддані прихильники творчості зірок досі сподіваються, що в родині панує злагода та любов, тобто все, як намагається показати ця парочка.

У 2016 році стало відомо про офіційний розрив відомого подружжя Ірини Горової та Олексія Потапенка, ну і звичайно, куди ж без обговорень та “перемивань” кісток знаменитостям, адже стверджують, що причиною цьому стала сама Каменських, оскільки розлучення відбулося ще у 2014-му і весь цей час сміття з домівок, як то кажуть, колишні виносити не стали.

Ірина Горова та Потап

Пройшло чимало часу для того, аби Ірині відпустити та впустити у своє життя нового, харизматичного та статного чоловіка, адже погодьтеся, наша героїня цього варта. Проте зізналася, що після двох невдалих шлюбів заміж втретє не поспішає. Натомість публікує світлини з прихильниками, чоловіками-колегами по роботі, чим тільки підігріває інтерес до розмов про її особисте життя.

Цього разу бізнесвумен показала фото зі статним, симпатичним та успішним молодиком, якого назвала “помітним” чоловіком для неї. Таким чином, красуня могла натякнути, що він їй подобається або ж, який типаж в зовнішності дуже імпонує. Цим незнайомцем виявився SMM-спеціаліст лейблу – саме його жінка заснувала з колишнім Олексієм Потапенком. Проте, чи був це натяк на романтичні стосунки наразі ми можемо тільки здогадуватися на основі наявних фактів.

Ірина Горова показала, на кого проміняла репера Потапа

“Дуже помітний SMMНИК”, – написала Горова.