“У мене велике майбутнє”: Ірина Горова зізналася, що Потап покинув її остаточно і публічно попрощалася з ним

Знаменита українська продюсерка та колишня дружина Потапа Ірина Горова сколихнула мережу зізнанням про те, що її співпраця з Потапом завершена.

2016 року стало відомо про те, що Потап та Ірина Горова офіційно розлучилися. Пара зробила це за 2 роки до публічного повідомлення про розставання, а разом не жила 7 років.

Втім, екс-подружжя зберегло хороші стосунки не тільки заради спільного сина Андрія, який мав потребу у щасливій родині, але й заради співпраці: сімейний бізнес “MOZGI Інтертеймент” продовжував функціонувати у старому режимі.

Ірина Горова зізналася, що Потап покинув її остаточно і публічно попрощалася з ним

Але нещодавно і в професійній сфері доля розвела двох знаменитостей. Ірина Горова в ефірі програми “Життя відомих людей” повідомила про те, що більше не співпрацює з колишнім чоловіком і буде керувати компанією самотужки.

Після початку повномасштабної війни в Україні Потап надовго був відокремлений від компанії, і знаходячись за кордоном, майже не приймав участі у роботі проєкту. Саме тоді продюсерський центр зазнав серйозної трансформації.

Ірина Горова і Потап
Ірина Горова та Потап об’явили, що більше не співпрацюють

У зв’язку з цим Ірина Горова прийняла рішення публічно попрощатися з Потапом, як зі своїм колегою, і навіть натякнула, що він, імовірно, піде з шоу-бізнесу і буде реалізовуватися в іншому напрямку.

“Ми зробили одне для одного все, що могли – я з погляду бізнесу, а він із погляду креативу. Але колись ми зрозуміли, що наша робота вичерпана. Я думаю, що в мене велике майбутнє щодо розвитку музичної індустрії в Україні, а в нього – у тій індустрії, яку він обере”, – заявила Горова.

Нагадуємо, що весною цього року Позитив та Мішель Андраде повідомили про те, що розривають контракти з компанією. Серед аудиторії це пов’язували зі Потапом, який поніс “репутаційні втрати” через своє перебування за кордоном.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.