Як виглядає перша дружина Арсена Мірзояна із Запоріжжя: чим вона гірша за Тоню Матвієнко та чому співак пішов

Арсен Мірзоян відомий український співак, життя якого дуже цікавить широку аудиторію, оскільки він є ще й чоловіком відомої Тоні Матвієнко.

Арсен вже був одружений до союзу з Матвієнко. Його дружиною буда просто жінка, яка не потребувала від нього великих досягнень. Її влаштовувало, що Арсен працює на заводі і проводить багато часу разом з дітьми та з нею. Звісно, місто Запоріжжя потребує трохи менше, ніж Київ. Але й там варто працювати багато часу аби утримувати родину на рівні.

Мірзоян з Анною
Мірзоян з Анною

Та в певний момент свого життя Мірзоян вирішив, що йому до вподоби співати. Й через це чоловік наважився піти на шоу “Голос країни” аби впевнитися у власних силах та довести, що він є дуже талановитою людиною та може жити своє краще життя.

Так і вийшло, але вже без Анни. Змінилося все після знайомства Мірзояна з Тонею Матвієнко на проєкті. Між ними зав’язалася дружба, але не одразу і навіть в одному інтерв’ю Тоня зізнавалася, що навіть не думала руйнувати родину Арсена. Це було його чоловіче рішення.

Проте зі своєю колишньою дружиною Мірзоян зберіг нормальні, батьківські  відносини, до того ж він залишив їй усе спільно нажите у шлюбі майно. Тож, Анна з синами ні в чому не має потреби.  Та й. у житті синів Арсен продовжує брати активну участь, але зізнається — проводити час разом матері його дітей не хочуть, а от самі діти залюбки збираються разом.

Як виглядає перша дружина Арсена Мірзояна
Як виглядає перша дружина Арсена Мірзояна

Тож, нині Арсен не має провини перед мамою своїх синів, адже допомагає їй з усіма життєвими проблемами. Та, як відомо, Аня поки що так і не змогла знайти заміну колишньому чоловікові. Хоча жінка вона красива та видна, але все це ховається всередині. Тому весь свій час та любов жінка присвячує синам.

Схожі статті

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.

“Кошовий просто поруч проходив”: дружина “Лисого з Кварталу” показала обличчя двох доньок Євгена

Як виглядають та чим займаються доньки зірки "Квартал 95" Євгена Кошового? Як виявилось, діти планують піти по стопах відомого татуся та пов'язати життя з публічністю.

Ігор Кондратюк показав дружину, яка народила йому 3 дітей: не проміняв навіть на голосисту Аіду Ніколайчук

Ігор Кондратюк — один з небагатьох українських зірок, який потрапляє до переліку зразкових сім'яниннів, адже не тільки живе у шлюбі десятиліттями, але і не дозволяє собі нічого зайвого.