|
02.06.2023 13:45

Як виглядає перша дружина Арсена Мірзояна із Запоріжжя: чим вона гірша за Тоню Матвієнко та чому співак пішов

Арсен Мірзоян відомий український співак, життя якого дуже цікавить широку аудиторію, оскільки він є ще й чоловіком відомої Тоні Матвієнко.

Арсен вже був одружений до союзу з Матвієнко. Його дружиною буда просто жінка, яка не потребувала від нього великих досягнень. Її влаштовувало, що Арсен працює на заводі і проводить багато часу разом з дітьми та з нею. Звісно, місто Запоріжжя потребує трохи менше, ніж Київ. Але й там варто працювати багато часу аби утримувати родину на рівні.

Мірзоян з Анною

Та в певний момент свого життя Мірзоян вирішив, що йому до вподоби співати. Й через це чоловік наважився піти на шоу “Голос країни” аби впевнитися у власних силах та довести, що він є дуже талановитою людиною та може жити своє краще життя.

Так і вийшло, але вже без Анни. Змінилося все після знайомства Мірзояна з Тонею Матвієнко на проєкті. Між ними зав’язалася дружба, але не одразу і навіть в одному інтерв’ю Тоня зізнавалася, що навіть не думала руйнувати родину Арсена. Це було його чоловіче рішення.

Проте зі своєю колишньою дружиною Мірзоян зберіг нормальні, батьківські  відносини, до того ж він залишив їй усе спільно нажите у шлюбі майно. Тож, Анна з синами ні в чому не має потреби.  Та й. у житті синів Арсен продовжує брати активну участь, але зізнається — проводити час разом матері його дітей не хочуть, а от самі діти залюбки збираються разом.

Як виглядає перша дружина Арсена Мірзояна

Тож, нині Арсен не має провини перед мамою своїх синів, адже допомагає їй з усіма життєвими проблемами. Та, як відомо, Аня поки що так і не змогла знайти заміну колишньому чоловікові. Хоча жінка вона красива та видна, але все це ховається всередині. Тому весь свій час та любов жінка присвячує синам.