|
09.06.2023 12:44

Зірка 1+1 Неля Шовкопляс показала 9-річного сина публіці, який не від Гордєєва – вже займається благодійністю

Автор: Юлія Ящук

Кожного дня українці щиро співчувають та підтримують одне одного в спільних труднощах у боротьбі з російської федерацією. Катастрофа, що сталася на Каховській ГЕС щодня змиває з обличчя землі багато живого й руйнує все, що будувалося роками.

Знаменитості не стоять осторонь й приєднали свої сили, зв’язки та кошти для надання гуманітарної допомоги всім постраждалим. Зірка 1+1 Неля Шовкопляс показала, як зі своїм сином займалися благодійною діяльністю. Хлопчик повністю увімкнувся в процес та допомагав мамі в пакуванні речей.

Повідомила, що вже відправила речі, взуття та пледи в Херсон, а також до вечора зібрала ще три пакети одягу. В цей захід залучили посилання гуманітарки через пропозицію Нової пошти з безплатною пересилкою, де все зібране дістанеться в благодійний фонд “Онуки”.

Зірка 1+1 Неля Шовкопляс показала 9-річного сина публіці, який не від Гордєєва

Неля щиро співчуває тим, хто опинився в таких жахливих реаліях, а тому задоволена, що змогла зробити свій внесок допомоги жителям з цих територій. Жінка закликала долучитися до справи всіх небайдужих.

Багато зірок зі світу українського шоу-бізнесу вже встигли допомогти особисто та через свої фонди: Тіна Кароль, Світлана Лобода, Маша Єфросиніна, Сергій Притула та багато інших. Також важливу роль відіграє інформаційний фронт, який знаменитості не полишають ні на мить та розповідають світові найактуальнішу інформацію на дану хвилину.