|
11.06.2023 13:12

Неля Шовкопляс показала своїх 9-річних двійнят та замилувала дитячою ідилією – “Отака вона братська підтримка”

Автор: Юлія Ящук

Успішна телеведуча ранкового телешоу “Сніданок з 1+1” Неля Шовкопляс рідко повідомляє деталі особистого життя й неодноразово провокувала на думки про службовий роман з Єгором Гордєєвим. Та й самі колеги своїм спілкуванням та теплими світлинами підігрівали інтерес до наявних пліток.

Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв

Однак Нелі все ж вирішила вийти з тіні й показати свого офіційного чоловіка Владислава Шовкопляс у 2018-му, з яким багато років перебувають у шлюбі й виховують 9-річних синів. З майбутнім обранцем жінка познайомилася завдяки спільному хобі: обидвоє обожнюють пішохідний туризм й привчають до активностей своїх дітей.

Так, у своєму блозі знаменитість продемонструвала сімейну ідилію та справжні теплі взаємини, які мають бути в найрідніших людей. Неля повідомила, що один з її хлопчиків захворів, однак інший відразу прийшов підтримати брата.

“До Тімохи в лікарню приїхав брат. Щоб не так скучно нам було і щоб морально підтримувати під час болючих уколів. Отака вона братська підтримка: якщо один лягає в лікарню – інший майже завжди поруч! І так вони роблять років з 4-х. Завжди!”, – розповіла Неля.

Неля Шовкопляс показала своїх 9-річних двійнят та замилувала дитячою ідилією

Нагадаємо, що нещодавно жінка зі своїми нащадками передали велику гуманітарну допомогу всім постраждалим внаслідок нещастя на Каховській ГЕС. Хлопчики допомагали зірковій матусі й ба більше, самі брали участь в пакуванні необхідних речей. Зірка щаслива, що змогла зробити благу справу й залучити до неї власних дітей.