Учасниця “МастерШеф. Професіонали-4” Поліна Клименко кардинально змінила імідж: Ярославський не впізнає кралю

Поліна Клименко стала досить відомою особистістю завдяки шоу "МастерШеф". Дівчина вирішила довести собі, що вона може бути справжнім професіоналом та вести конкуренцію з іншими.

Клименко стала наймолодшою учасницею сезону “МастерШеф. Професіонали-4”. Вона прийшла туди як шеф-кондитер, але на проєкті варто готувати ще й основні страви та закуски. А також багато незнайомих та нестандартних блюд. І весь процес готування не проходить просто, адже учасникам щоразу доводиться брати участь у різноманітних конкурсах та змаганнях, які й демонструють силу кожного з них.

Поліна Клименко
Поліна Клименко

Поліна не дивлячись на свій вік вже навчилась багатьом речам, вона вміє готувати дуже смачні і цікаві рецепти та страви. Тож, дівчина довго протрималась на шоу та змогла завоювати серця глядачів і повагу своїх конкурентів та суддів. Через свою відвертість дівчина була та залишається цікавою для українців.

У Поліни стало багато підписників у соціальній мережі інстаграм, оскільки вона досить активно веде свою сторінку і ділиться своїм життям з фоловерами. У Клименко дуже часто щось питають про “МастерШеф”, адже фінал ще попереду. Також дівчині активно приписують не прості стосунки з суддею Володимиром Ярославським, який має з дівчиною спільну фотокартку.

Тож, днями дівчина показала зміни у своєму житті. Річ в тому, що вона змінила свою зачіску. Клименко вирішила підготуватися до літнього періоду і підстригла своє волосся. Варто сказати, що Поліна досить багато відстригла, а також вона пофарбувала волосся. А це вже дійсно серйозні зміни у житті кожної жінки.

Зміни Клименко
Зміни Клименко

Загалом прийнято вважати, якщо дівчина змінює зачіску, то вона обов’язково робить це з якогось приводу або для когось. Та насправді причиною часто буває просте бажання змін у своїй зовнішності та побачити себе у новому образі.

Схожі статті

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?