|
31.12.2023 18:57

Юрій Горбунов зробив Катю Осадчу багатодітною матірʼю та показав, як знову став батьком: тепер синів троє

Для багатьох українських глядачів новина про весілля Каті Осадчої та Юрія Горбунова не була чимось фантастичним. Співведучих давно підозрювали у романі і, варто відмітити, їм не завжди вдавалося приховувати свої почуття.

Але наважилися вони заговорити про свої стосунки лише після того, як у Катерини з’явився округле живіт. На той момент вона чекала свого другого сина Івана.

Для Юрія Горбунова це взагалі був первісток. Варто відмітити, що фанати довго за нього переживали, так як у попередньому шлюбі в нього не було рідних дітей і він виховував падчерку Ксенію.

Юрій Горбунов зробив Катю Осадчу багатодітною

Юрій Горбунов зробив Катю Осадчу багатодітною

Катерина також мала материнський досвід. Від шлюбу з Олегом Поліщуком вона народила сина Іллю. Вперше матір’ю вона стала у доволі молодому віці.

Юрій Горбунов зробив Катю Осадчу багатодітною

А от новина про появу маленького Данила дійсно наробила багато шуму. На той момент Катерині було вже 39 років, і здавалося, що пара не наважиться на пологи. Але Юрій та Катя незабаром показали малюка. Лише через 2 роки телеведуча зізналася на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що взагалі не планувала свою вагітність. Це сталося випадково, але вони з коханим чоловіком були раді дізнатися про те, що в них буде поповнення в сім’ї.

Після 24 лютого Катерина як багатодітна матір з двома маленькими малюками була вимушена евакуюватися на захід. Але за кордон вона не виїжджала. Принаймні, з офіційною версією. Хоча журналісти надавали іншу інформацію, згідно якої насправді Юрій Горбунов забирав свою дружину та дітей і вивозив. Ілля Поліщук у цей час знаходився в Сполучених Штатах Америки. Втім, юнак нібито планує повернутися додому після випуску з університету і працювати над розвитком своєї країни.

На прохання Юрія Горбунова народити дівчинку Катерина Осадча відреагувала публічно, натякнувши, що поки не готова винести на цей рахунок якесь рішення.