Як виглядає єдиний чоловік Соломії Вітвіцької: так і не зробив її матір’ю і дратувався на її популярність

Соломія Вітвіцька досягла віку, коли імовірність реалізації жінки як матері ставиться оточуючими під питання. Однак за плечима у зірки велике кохання та восьмирічний шлюб.

Заміж знаменита українська телеведуча Соломія Вітвіцька вийшла у доволі зрілому віці. Цей союз був свідомим і вражав своєю гармонійністю. Важко було уявити поруч з журналісткою іншого чоловіка. Режисер супроводжував її на червоних доріжках і охоче спілкувався з журналістами. Шанувальники ж нетерпінням чекали, коли почують новину про майбутні поповнення в сім’ї.

Як виглядає єдиний чоловік Соломії Вітвіцької

Але натомість вже на початку 2021-го знаменитість спровокувала чутки про проблеми в шлюбі. Соломія рушила на відпочинок до Сполучених Штатів Америки. 2 тижні вона провела, а там у компанії своїх подруг та знайомих. Компанію коханий чоловік їй не склав.

Як виглядає єдиний чоловік Соломії Вітвіцької

На питання про можливі проблеми Соломія не відповідала, а повернувшись до України, публічно заявила, що розлучаються. Тоді ж стало відомо, що пара боролася за можливість бути разом впродовж року. Молоді люди відвідували сімейного психотерапевта, але не змогли знайти компроміс і прийняли рішення про розставання.

Тоді ж в мережі почали пригадувати про інтерв’ю, в якому прозвучало зізнання, що Влад Кочатков дратується на те, що його дружина набагато популярніша за нього. Тому можна припустити, що це чергова історія, де кінець стосунків наблизився через їх публічність.

Соломія Вітвіцька з колишнім чоловіком
Як виглядає єдиний чоловік Соломії Вітвіцької

Екс-подружжя продали квартиру та поділили гроші навпіл. Розлучення пройшло не легко у моральному плані, однак все що стосувалося юридичних питань завершилося швидко.

Що здивувало шанувальників журналістки найбільше, так це той факт, що розлучення не вплинула на ніжність між колишніми. Влад продовжив зустрічати свою екс-благовірна в аеропортах, проводив разом з нею час на вечірках і навіть неодноразово дарував їй квіти. Фанати навіть сподівалися, що мова зайде про примирення. Але цього так і не сталося. Натомість Соломія присвятила увесь вільний час собі, подорожам та своїм подругам, яких в неї дуже багато. Телеведуча виглядає цілком щасливою та задоволеною теперішнім життям.

Схожі статті

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.