Переможниця Холостяка-11 Анна Богдан показала весільне фото у пишній сукні: розкішне заміжжя на березі моря

Анна Богдан стала досить відомою завдяки участі у найромантичнішому шоу "Холостяк". Дівчина прийшла на одинадцятий сезон проєкту і саме там з іншими дівчатами змагалась за увагу Михайла Заливако.

Анна досить цікава особистість, адже вона займається туризмом, а це означає, що вона цікавиться культурою різних країн, може підтримати будь-яку розмову та розповісти цікаві факти про свої подорожі та своє життя. Аня відкрита та дуже любить спілкування, адже як без цього працювати з людьми.

Заливако і Богдан
Заливако і Богдан

На проєкті Богдан проявилась не одразу, адже спочатку вона вирішила просто спостерігати за всім, що відбувається у будинку та як себе поводить головний герой Михайло Заливако. Але згодом, коли Аня ближче познайомилась з Мішею, то вона почала себе більш активно поводити та навіть робила перші кроки. І саме в цьому Аня не бачить нічого поганого, адже й дівчата мають бути іноді ініціативними.

І виходячи з історії життя Богдан вона має такий досвід, адже перед тим, як прийти на проєкт дівчина вже була заміжня, до того ж не за простим чоловіком, а за відомим депутатом Андрієм Богданом. Звісно така людина могла подарувати Ані весь світ, і з самого початку так і було.

Днями дівчина показала своє весільне фото. Аня ніколи не демонструвала своє сімейне щастя та взагалі ніколи не розповідала про свою родину та свій шлюб. І лише зараз вона показала, як виглядала у весільній сукні.

Анна Богдан у весільній сукні
Анна Богдан у весільній сукні

На фоні острова жінка була у неймовірній сукні білого кольору та із дуже гарною засмагою. Варто сказати, що виглядає вона як справжня принцеса. І дуже чудово було б знову побачити Анну у такому неперевершеному образі, адже вона на це дуже  заслуговує. Й до того ж Аня хоче мати родину і нарешті народити діточок.

Схожі статті

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.