|
25.06.2023 11:45

Пугачова публічно зізналася в коханні Галкіну та вразила зовнішнім виглядом: у 74 молода, але коліна видають

Відома російська артистка Алла Пугачова не припиняє зізнаватися в коханні чоловікові Максиму Галкіну й показала нову світлину подружжя, де видніється весь її облік в 74 роки.
Автор: Юлія Ящук

Українці не очікували, що зіркова пара, яка напрацьовувала роками репутацію, популяризували свої імена, збирали натовпи на своїх концертах в російській федерації зможуть підтримати Україну та засудити дії диктатора Путіна.

Подружжя Галкіна та Пугачової довели, що честь та совість важливіші, аніж статки та популярність, яку отримали в країні, що розпочала воєнний конфлікт. Тому, після 24 лютого співачка та шоумен покинули росію та перебралися жити до Ізраїлю.

Алла Пугачова та Максим Галкін

Примадонна неодноразово підтримувала культурну символіку українців й показувала розкішні вбрання в жовто-блакитних тонах й ба більше, залучала до цього близнят – Лізу та Гаррі. Звичайно така поведінка обурює “сусідський” народ, тому в мережі кожна світлина чи відео стають приводом для нових обурень від росіян.

Нещодавно співачка Алла Пугачова щиро зізналася в коханні чоловіку Максиму й показала спільну сімейну світлину. Користувачі з росії захейтили Примадонну, мовляв, має неохайні коліна, що видають справжній вік зірки. Знаменитість обрала чорну сукню до колін, кремову кофту та білі молодіжні кросівки.

Пугачова публічно зізналася в коханні Галкіну та вразила зовнішнім виглядом

Проте варто зазначити, що не кожен у свої 74 роки наважиться вдягти коротку сукню та вихвалитися справжнім виглядом. Це праця багатьох років, а також професійний догляд, похід до косметолога, правильне харчування та вдале втручання у красу фахівців з медицини.

Пугачова публічно зізналася в коханні Галкіну та вразила зовнішнім виглядом

“Я люблю тебе не тільки за те, що ти є, але й за те, ким я стала, коли ти є. Я люблю тебе не тільки за те, що ти зробив з себе, але й за те, що ти робиш з мене. Я люблю тебе за ту частину мене, яку ти носиш”, – зізналася в коханні Пугачова Галкіну.