“Зовсім як лялька Барбі”: Алла Пугачова здивувала шанувальників своїм першим весняним знімком (ФОТО)

Знаменита російська співачка Алла Пугачова вперше за довгий час показала, як виглядає зараз та вразила фанатів молодістю і вродою. Усі деталі в нашій статті.

Алла Пугачова так Максим Галкін живуть в еміграції вже більше року. Зірки на початку 2022-го публічно засудили війну та покинули російську федерацію. Новим місцем для проживання артисти, за чутками, обрали Кесарію. Там у легенди російської естради нібито є розкішний маєток, який тепер служить їй рідним домом.

Аллу Пугачову та Максима Галкіна пограбували
Алла Пугачова здивувала фанатів першим весняним знімком

За ці 12 місяців навколо родини ходили найрізноманітніші чутки. Подейкували і про арешт Галкіна, і про важку хворобу Примадонни. Однак родина здебільшого усе це спростовувала, підкреслюючи, що в них все добре.

Алла Пугачова здивувала фанатів першим весняним знімком

Ба більше, нещодавно Алла Борисівна вирішила потішити своїх найвірніших фанатів весняним фото. Зірка зробила селфі, оприлюднила його на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, а у дописі до публікації дозволила весну.

Звісно, користувачі мережі одразу ж звернули свою увагу на молодий вигляд артистки. Хтось почав звинувачувати її у використанні фотошопу, а хтось щиро засипав компліментами.

Алла Пугачова здивувала фанатів першим весняним знімком

На кадр відреагувала і старша дочка співачки Христина Орбакайте, яка підтримала матір та її взаємодію з фанатами. Алла Борисівна на цей раз дуже доброзичливо відповідала своїм шанувальникам, а от на хейтерів, мало того, що не звертала уваги, але і навіть не стала їх видаляти їх коментарі, дозволяючи їм демонструвати свою злість та небажання бачити Примадонну.

Окрему увагу варто звернути на макіяж зірки, який був виконаний унюдових тонах і ідеально їй підійшов.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.