Красуні-двійнята, які виглядають наче протилежності: Камалія показала підрослих доньок від Захура (ФОТО)

Після розлучення з Мохаммадом Захуром у Камалії залишилося двійко дочок від чоловіка. На даний момент двійнята вже є підлітками і активно змінюється зовнішньо.

За щастя мати дітей відома українська співачка Камалія боролася впродовж 10 років. Зірка пережила дві втрати, так і не народивши бажане маля. І наприкінці двотисячних наважилася на операцію, яку їй провели в Сполучених Штатах Америки. Артистку підготували до процедури екологічного запліднення. Адже вона дуже хотіла принаймні виносити своїх дітей самостійно.

Камалія показала підрослих доньок

Незабаром шанувальники співачки дізналися про її вагітність і були неймовірно щасливі за неї. Адже більшого вона не хотіла, це була її заповітна мрія. А ще пізніше стало відомо про те, що у животику артистки двійня. Це доволі розповсюджена ситуація під час екологічного запліднення.

Камалія показала, як підросли її дочки-двійнята

Звісно, двійнята — це подвійне щастя. Коли дівчата з’явилися на світ їх назвали Мірабеллою та Мірабеллою. Камалія докладає неймовірних зусиль в усьому, що стосується виховання та освіти дівчат. Батько натомість обожнює з ними проводити час та дарувати їм свої ніжність та тепло.

Камалія розповіла, через кого зіпсувалися її стосунки з екс-чоловіком Захуром
Камалія показала, як підросли її дочки-двійнята

До початку повномасштабної війни в Україні артистка постійно опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадри зі своїми спадкоємицями. Але і зараз час від часу тішить подібним матеріалом. Він став набагато рідкіснішим через те, що зіркова мама знаходиться у розлуці з дітьми.

Зате шанувальники сильніше помічають зміни, які відбуваються у зовнішності дівчат. Наприклад, наскільки різними вони стають. Безумовно шанувальники солідарні у думці про те, що одна неймовірно схожа на батька, а інша — копія матері.

За характером красуні також стають абсолютно різними людьми, але не в цьому диво? Будучи протилежностями, вони наче доповнюють одна одну.

Нагадуємо, що минулого року Камалія пройшла серйозну кризу зі своїм чоловіком, яка стала причиною їхнього розлучення. Декілька місяців тому артистка прямо заявила про те, що більше не живе з благовірним, а попереду на них чекає офіційний розрив. Екс-подружжя продовжує спілкуватися заради дітей.

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.