|
01.07.2023 12:45

Холостячка Мішина показала, як виглядає її мама, якій не пощастило стати тещею Еллерта: “Плете мені косички”

Мішина за останні 3 роки стала ще й популярною блогеркою, адже цього від неї вимагає суспільство, яке цікавитися її життям. В певний момент Ксенія почала вести блог в соцмережі і ділилися своїм звичним життя, своїми думками, давати людям якісь корисні інсайти. Наприклад, щодо медитацій, якими Мішина дуже захоплена і знає про них майже все, що може бути корисним та цікавим.

Ксенія Мішина

Ксенія залюбки показує як вона живе, розповідає різні історії про свої пригоди, про роботу, про сина. Але більшість її життя все ж таки залишається за кадром. Мішина не любить говорити про своє особисте життя і не часто розкриває тему своїх родичів.

І напевно, це правильно, оскільки життя її рідних має бути оприлюдненим лише з їхнього бажання. Тому, жодних деталей про своїх батьків Мішина ніколи не виказувала.

Але днями, Мішина повернулась з сином Платоном з відпочинку у Туреччині та показала, як до неї завітала мама. Варто сказати, що вона виглядає дуже молодо і доглянуто. Тож, тепер зрозуміло, що за зовнішність Ксенії відповідає не лише догляд, спорт і правильне харчування, а ще й гарна генетика.

Ксенія показала дуже миле свмейне відео, де її мама плете жінці косички, наче у дитинстві. Хоча це не дивно, адже Мішина володарка розкішного волосся. А всі мами завжди любіть бачити своїх донечок з довгим, як у Рапунцель волоссям.

Мама Мішиної

А от зовні Мішина віддалено схожа на свою маму, не копія, але спільні риси побачити можна і це добре, адже діти мають нагадувати своїх батьків зовнішньо та певними повадками.