“Завжди фарбую сама” Ксенія Мішина розповіла, що на зйомках не дає візажистам робити їй повноцінний макіяж

Ксенія Мішина відома українська акторка, яка має за спиною багато ролей в українських серіалах. Глядачі завжди захоплюються перевтіленнями Мішиної, вона може зіграти як гарну роль, так і погану, а це майстерність.

Іноді актори бувають досить складні, як люди, тому, з ними важко працювати продюсерам та режисерам. І все це пояснюється їх творчою особистістю. Але попри складний характер вони зазвичай неперевершені актори. Про Мішину не можна сказати, що вона скандальна чи проблематична, ні. Ксенія має стрижень та характер. І тому деякі забаганки має, але вони ніяким чином не впливають на процес.

Найяскравішою роллю Ксенії стала роль Тамари Лаврової у серіалі “Клятва лікаря”. Ось там вона грає лікаря швидкої допомоги, на долю якої, випали нелегкі часи, але все переплітається з коханням та у кінці вирішується щастям.

Також, Мішина відома за роллю Лідії Шефер у культовому серіалі “Кріпосна”. А ось тут Ксенія просто диявол, таку роль треба вміти зіграти так, щоб тобі повірили. Але в цьому серіалі був досить серйозний грим. І ось тут починається найцікавіше.

Річ у тому, що забаганка Мішиної якраз стосується макіяжу. Жінка спокійно сприймає те, що над її образами чаклують професіонали, але є одна деталь, яку робить тільки вона сама.

Вчора Ксенія виклала сторіс, де вона готується до зйомок та розповідає про те, що у Європі люблять натуральність. Та між тим розповіла про себе цікаву деталь.

“До речі вії завжди фарбую сама” – написала Ксенія.

Мішина перед зйомками

Дуже цікаво, що весь макіяж акторка дозволяє зробити візажистам, але вії фарбує виключно сама. Можливо, це якась фобія, чи просто їй незручно коли торкаються вій. У кожної людини свої кордони, тому, вже як є. Головне, щоб це не завдало шкоди ні їй, ні професіоналам, ні загальному образу.

Схожі статті

Софія Ротару розповіла про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію: “Який же він”

Софія Ротару розповіла правду про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію. Руслан Євдокименко являється єдиним спадкоємцем легенди української естради.