Ольга Фреймут повернулася в Україну і вразила змінами у зовнішності: волосся стало жовтим, а щоки запали

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут повернулася з Великобританії до України та анонсувала зустріч, на якій вона пропонує українцям навчитися в деяким манерам та етикету.

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут після початку повномасштабної війни в Україні евакуювалася разом з маленькими дітьми та чоловіком до Великобританії. Там зірка знайшла роботу та почала вести колонку англійською мовою.

Так чи інакше, діяльність журналістки корелюється з подіями на її батьківщині, про яку вона не забуває ні дня. І нещодавно стало відомо про те, що зірка повернулася в Україну.

Ольга Фреймут повернулася в Україну

Ольга Фреймут повернулася в Україну

Так, знаменитість оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, в якому звернулася до своїх підписників. Ольга Фреймут запросила українців до себе на розмову, в якій вона пропонує розповісти про те, як правильно себе вести під час війни. Зірка нагадала, що етикет — це перш за все турбота про ближнього, яка демонструє любов до оточуючих. Усі виручені кошти підуть на благодійність. Гроші мають бути передані на передову.

Ольга Фреймут повернулася в Україну

“Етикет – це любов до тих, хто поруч, та повага до себе. Якщо ви вмієте рахуватися з почуттями ближнього і поважати себе – у вас гарні манери. Я підготувала спеціальну лекцію з етикету про те, як подолати ці часи випробовувань. Що робити з емоціями, коли їх через край? Як ненавидіти з гідністю? Чи доречно веселитися, коли в країні війна?”, — написала зірка.

Примітно, що до зірка також додала геолокацію, згідно якої вона знаходиться у Львові. Зустріч також відбудеться у цьому місті.

Чи надовго Ольга Фреймут навідалася до України достеменно невідомо, і навряд її чоловік склав їй компанію.

Нагадуємо, що раніше родина потрапила у гучний скандал у зв’язку з тим, що стало відомо про втечу чоловіка Ольги Фреймут за кордон. Хоча благовірний зірки мав усі підстави для виїзду, адже є батьком двох маленьких дітей, йому не вдалося уникнути серйозної критики зі сторони суспільства. Тим не менш, Ольга Фреймут неодноразово вставала на його захист і давала зрозуміти своїм підписникам, що не дасть хейтити свого обранця.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.