|
15.07.2023 17:08

Переможниця “Холостяка-11” Анна Богдан похизувалася відпочинком у Каннах – у відкритому образі та окулярах

Автор: Юлія Ящук

Фахівці зі сфери обслуговування можуть надати правильну консультацію туристу, коли власними очима побачили популярні туристичні місця. Анна Богдан після останнього організованого туру сонячною Туреччиною на цьому не зупинилася і вже оприлюднила нові кадри з іншої локації.

Анна Богдан похизувалася відпочинком у Каннах

Так, Богдан поширила світлини у відкритому літньому образі, чорних протисонцевих окулярах, капелюшку з квітковим орнаментом в знаменитому куточку Франції, в місті на березі Середземного моря – Каннах. Дівчина оприлюднила відео місцевого колориту від будівель, смачну піцу, чисте море, пляж, пальми та неймовірні квіти, які доводять, що Францію вважають країною романтики.

“Один день Каннах”, – зазначила в дописі Анна.

Лише пару днів тому переможниця реаліті-шоу “Холостяк-11” Анна Богдан замилувала погляд аудиторії новою світлиною з Варшави, де постала в розкішному літньому костюмі рожевого кольору, який відразу припав до ока підписникам.

Таким чином, сторінка Анни Богдан перетворюється на своєрідний тревел-блог з показом популярних визначних місць, країн і їхніх будівель, природи та пляжів.

Нагадаємо, що Анна Богдан отримала впізнаваність завдяки участі та перемозі на проєкті “Холостяк-11” телеканалу СТБ. Стосунки з холостяком Михайлом Заливако інтенсивно розвивалися й після шоу, однак дівчина за власної ініціативи закінчила їхню історію кохання, не повідомивши, чому прийняла таке кардинальне рішення.