|
15.07.2023 14:57

Дзідзьо показав, якого красеня відпустила його екс-дружина Славія: не смішний дід, а солідний мачо у костюмі

Тривалий час Дзідзьо був широко відомий в Україні саме в образі смішного дідуся, який одягав капелюхи, завжди був з пишною бородою та окулярами на очах. І лише за декілька останніх років артист, який виконував роль даного персонажа почав виходити на перший план. Під світлом софітів Михайло Хома все рідше постає у сценічних костюмах і віддає перевагу серйозним образам.

Звичайно, на це вплинула повномасштабна війна, адже веселі композиції та пустущі на сцені можуть бути дуже неетичними.

Дзідзьо показав, якого красеня відпустила його екс-дружина

Дзідзьо показав, якого красеня відпустила його екс-дружина

Втім, шанувальники артиста помітили цей плавний перехід ще у 2021-у, коли Михайло підкорив шоу-бізнес своїм неймовірним дуетом з Олександром Пономарьовим. Тоді ж для аудиторії стало відкриттям, що співак володіє настільки потужним голосом.

Того ж року в особистому житті артиста сталося неабияка драма. Зірка прийняв рішення розлучитися зі своєю дружиною Ярославою, з якою перебував у стосунках більше 20 років. Про своє бажання він її не попередив і повідомив про це прямо під час інтерв’ю. Для Славії це стало неочікуваністю. Сім’я проходила через серйозну кризу, адже артисту дуже не подобалося, що його дружина активно розповідає журналістом, що відбувається у їх приватному житті.

Дзідзьо показав, якого красеня відпустила його екс-дружина

Врешті-решт, їм таки вдалося досягти консенсусу. Влітку 2021-го пара розлучилася офіційно, а вже наприкінці серпня стало відомо, що Ярослава у якості відступних отримала розкішну квартиру. На інші гроші та майно вона не претендувала. Досі молоді люди підтримують зв’язок і навіть допомагають у питаннях, що стосуються роботи. Обидва активно налагоджують особисте життя, і судячи з усього, Михайлові це пішло на користь.

Нещодавно він оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нове фото, на якому постав у доволі свіжому та доглянутому вигляді. Волосся артиста виглядає просто неймовірно, шкіра сяє, а очі підкорюють.