Три богатирі: Хома, Пономарьов, Горбунов у ділових костюмах займаються благодійністю – як Кароль та Осадча

Телеведучий Юрій Горбунов з медійними колегами, співаками Олександром Пономарьовим та Михайлом Хомою влаштовують благодійні концерти Україною й збирають кошти на потреби ЗСУ.

Зірки, які попри всю небезпеку, продовжують жити та творити в Україні, а також допомагати коштами зі свого культурного фронту – заслуговують на велику шану та дяку від українців та від всіх, хто нині потребує цієї допомоги. Наприклад, Тіна Кароль, Настя Каменських, Катерина Осадча також відзначаються своїми внесками Батьківщині.

Юрій Горбунов
Юрій Горбунов розповів, скільки зібрали коштів з Пономарьовим та Хомою

Юрій Горбунов після закінчення концертів з того чи іншого міста зі своїми колегами звітує аудиторії, скільки цього разу вдалося зібрати коштів, яке їх цільове призначення та, яке наступне місто може чекати на приїзд цих зірок. Так сталося й цього разу. У новому дописі шоумена користувачі ознайомилися з детальною інформацією про благодійний захід, який пройшов у Львові та зібраною сумою коштів.

“Львів!! Ви неймовірні!! Завдяки вам, дорогі гості Благодійної вечері аукціону, ми зібрали – 2 млн 830 тис. 525 грн. Всі кошти будуть направлені на закупівлю дронів для Львівської 125-ої окремої бригади Сил територіальної оборони, а також на реабілітацію діток, які постраждали внаслідок повномасштабного вторгнення. Кошти, які збирали в капелюх передамо на пошиття форми для жінок, що служать в лавах ЗСУ!!”, – розповів Горбунов.

Також додав, що ще не кінець їхньому культурному фронту, адже попереду на них чекають 5 міст України: Вінниця, Черкаси, Полтава, Кропивницький, Харків, тому благодійні внески  з боку наших трьох богатирів продовжаться, а ви можете також прийти й брати участь у цьому дійстві.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.